Przetargi.pl
Dostawa, NABIAŁU do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa, NABIAŁU do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. deser 4x62,5g szt. 500 2. deser z koroną zott 175g szt. 300 3. jogurt naturalny 150g szt. 2 000 4. jogurt naturalny 150g 0% tłuszczu szt. 200 5. jogurt owocowy 165g szt. 4 000 6. jogurt owocowy 165g 0% tłuszczu szt. 200 7. jogurt owocowy jogobella 165g (bez żelatyny) szt. 3 000 8. jogurt danone activia 200g szt. 200 9. jogurt fantazja 122g szt. 200 10. jogurt serduszko 125g szt. 500 11. jogurt augustowski 175g szt. 200 12. jogurt pitny milko 500ml szt. 1 500 13. deser ryżowy belriso 180g szt. 1 000 14. maślanka owocowa milko 500ml szt. 3 000 15. bacoma twist-jogurt do picia 400g szt. 1 500 16. jogurt danone gratka 125g szt. 4 000 17. danone jogurt aksamitny 350g szt. 600 18. kefir 150g szt. 2 000 19. dan mleko czekoladawe 320g szt. 70 20. mleczko smakowe 200g szt. 2 000 21. delma extra margaryna z masłem 500g szt. 1 800 22. margaryna kasia 250g szt. 200 23. masło roślinne kubek 250g szt. 3 000 24. masło roślinne kubek 500g szt. 500 25. serek capri kg. 40 26. masło extra 200g kg 1 200 27. mleko karton 1l 3,2% białe l 6 000 28. mleko karton 1l 1,5% białe l 3 000 29. mleko karton 1l 2% l 10 000 30. mleko butelka 1l 3,2% l 1 000 31. mleko butelka 1l 1,5% l 1 000 32. mleko w proszku granulowane 250g szt. 8 000 33. mleko w proszku pełne 500g szt. 8 000 34. ser feta 270g szt. 200 35. ser żółty plastry 100g szt. 10 000 36. serek topiony 100g mlekpol-opakowanie plastik szt. 100 37. ser topiony 100g kiełbaski szt. 15 000 38. ser topiony 100g kostka szt. 15 000 39. ser topiony krążek 140g szt. 800 40. hochland ser topiony w plastrach 150g szt. 900 41. hochland almette serek twrogowy 150g szt. 200 42. ser wędzony kg 200 43. ser mozzarella 250g szt. 20 44. ser żółty salami kg 500 45. serek homogenizowany 100g (bez żelatyny) szt. 3 000 46. serek danonki 4x50g szt. 200 47. serek homogenizowany danio 150g szt. 7 000 48. serek wiejski 200g szt. 15 000 49. śmietana 18% 200ml szt. 5 000 50. śmietana 18% 400ml szt. 2 500 51. mleko zagęszczone niesłodzone 200g szt. 50 52. śmietanka do kawy 10x10 szt. 100 53. twaróg 250g szt. 15 000 54. twaróg wiejski półtłusty piątnica 250g szt. 100 55. twarożek z przyprawami 125g szt. 3 000 56. sos tzatziki 200g szt. 50 57. drożdże 100g szt. 100 58. actimel szt. 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach