Przetargi.pl
DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH

Areszt Śledczy Warszawa Mokotów ogłasza przetarg

  • Adres: 02-521 Warszawa, ul. Rakowiecka 37
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 640-80-00 , fax. 022 6408099
  • Data zamieszczenia: 2015-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów
    ul. Rakowiecka 37 37
    02-521 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 640-80-00, fax. 022 6408099
    REGON: 01213071000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Organ administracji państwowej - Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mleka w proszku i przetworów mlecznych. Rodzaj, szczegółowe wymagania oraz szacunkowa ilość asortymentu będącego przedmiotem zamówienia ujęta jest poniżej: 1. mleko w proszku o zawartości tłuszczu od 0% do 1,5% w opakowaniach jednostkowych o wadze maksymalnej do 25kg , z minimalną datą przydatności do spożycia 90 dni od daty dostawy - ilość 2800kg; 2. ser twarogowy biały pół tłusty, nie dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, klasa I, pakowany hermetycznie w opakowania foliowe jednostkowe w kształcie kostki o wadze 0,200kg, z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 5500kg; 3. śmietana świeża do zup i sosów o zawartości tłuszczu 18%, w opakowaniach jednostkowych 2 do 5 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1700 litrów; 4. jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności od 100 do 150 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1600 litrów; 5. serek naturalny kanapkowy o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek lub folia z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 100g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1800 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 6. serek typu wiejski o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja: termicznie obrobione ziarenka twarożku w pasteryzowanej śmietance, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1000 kg. Nie dopuszcza się produktów zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 7. serek homogenizowany, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 2000 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 8. ser topiony naturalny kremowy klasy I, pakowany jednostkowo w folię aluminiową w kształcie kostki o wadze 100g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1700kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 9. ser żółty twardy klasy I typu Gouda lub Edamski o zawartości tłuszczu minimum 30 % o smaku naturalnym (bez dodatków), blok krojony w plastry o grubości plastra ok.1 mm, pakowany hermetycznie w opakowanie jednostkowe z folii dopuszczonej do kontaktu z żywnością o wadze 1kg z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 300kg; 10. ser topiony serdelki klasy I, z dodatkiem przypraw ziołowych lub warzywnych, pakowany jednostkowo w folię spożywczą dopuszczoną do kontaktu z żywnością, kiełbaski w kształcie serdelka o wadze 50g lub 100g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1000kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 11. kefir naturalny klasy I, o zawartości tłuszczu do 2%, opakowanie jednostkowe: kubek lub butelka z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięte hermetycznie o pojemności 200 - 250 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 350 litrów. Wszystkie produkty wymienione w punktach od 1 do 11 powinny pochodzić od polskich producentów i posiadać Certyfikaty dopuszczenia do obrotu w przemyśle spożywczym. Do każdej części realizowanego zamówienia dostawca dostarczy Handlowy Dokument Identyfikacji (HDI). Dostawy będą odbywać się zgodnie ze złożona deklaracją częstotliwości dostaw w godz. 8.00-10.00 i dostarczane bezpośrednio do magazynu żywnościowego zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin częstotliwości dostaw
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach