Areszt Śledczy Warszawa Mokotów ogłasza przetarg
- Adres: 02-521 Warszawa, ul. Rakowiecka 37
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 640-80-00 , fax. 022 6408099
- Data zamieszczenia: 2014-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów
ul. Rakowiecka 37 37
02-521 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 640-80-00, fax. 022 6408099
REGON: 01213071000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Organ administracji państwowej - Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mleka w proszku i przetworów mlecznych. Rodzaj, szczegółowe wymagania oraz szacunkowa ilość asortymentu będącego przedmiotem zamówienia ujęta jest poniżej: 1. mleko w proszku o zawartości tłuszczu od 0% do 1,5% w opakowaniach jednostkowych o wadze maksymalnej do 25 kg , z minimalną datą przydatności do spożycia 90 dni od daty dostawy - ilość 4.700 kg; 2. ser twarogowy biały chudy, nie dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, klasa I, pakowany hermetycznie w opakowania foliowe jednostkowe w kształcie kostki o wadze 0,200 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 6.000 kg; 3. śmietana świeża do zup i sosów o zawartości tłuszczu 18%, w opakowaniach jednostkowych 2 do 5 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 2.000 litrów; 4. jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności 150 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 600 litrów; 5. serek naturalny kanapkowy o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 100 g. i nie większej niż 130g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1000 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 6. serek typu wiejski o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja: termicznie obrobione ziarenka twarożku w pasteryzowanej śmietance, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130 g. i nie większej niż 200g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 800 kg; 7. serek homogenizowany waniliowy, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130 g. i nie większej niż 200g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 2.600 kg; 8. ser topiony naturalny kremowy klasy I, pakowany jednostkowo w folię aluminiową w kształcie kostki o wadze 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1.600 kg Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 9. ser żółty twardy klasy I typu Gouda lub Edamski o zawartości tłuszczu minimum 30 % o smaku naturalnym ( bez dodatków), blok krojony w plastry o grubości plastra ok.1,5 mm, pakowany hermetycznie w opakowanie jednostkowe z folii dopuszczonej do kontaktu z żywnością o wadze 1 kg. z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 300 kg ; 10. ser topiony serdelki klasy I, z dodatkiem przypraw ziołowych lub warzywnych, pakowany jednostkowo w folię spożywczą dopuszczoną do kontaktu z żywnością w kształcie serdelka - kiełbaski o wadze 50 lub 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 350 kg Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 11. kefir naturalny klasy I, o zawartości tłuszczu do 2%, opakowanie jednostkowe: kubek lub butelka z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięte hermetycznie o pojemności 250 - 400 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 600 litrów. Wszystkie produkty wymienione w punktach od 1 do 11 powinny pochodzić od polskich producentów i posiadać Certyfikaty dopuszczenia do obrotu w przemyśle spożywczym. Do każdej części realizowanego zamówienia dostawca dostarczy Handlowy Dokument Identyfikacji (HDI). Dostawy będą odbywać się w poniedziałek, środę i piątek w godz. 8.00-10.00 i dostarczane bezpośrednio do magazynu żywnościowego zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa nabiału
Dodano: 2016-06-07 - Sukcesywna dostawa mleka i jego przetworów dla Domu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy w Radomiu, ul. Wyścigowa 16
Dodano: 2016-06-02 - Dostawa nabiału do Kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o.
Dodano: 2016-05-27 - Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Dafne w Zakopanem, położonego przy ul. Jagiellońska 30, 34-500 Zakopane oraz Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Pod Kozińcem w Zakopanem, położonym przy ul. Broniewskiego 10a, 34-500 Zakopane
Dodano: 2016-05-27 - Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich i tłuszczy do Zakładu Karnego w Siedlcach
Dodano: 2016-05-17 - Postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (artykułów nabiałowych) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2016-04-19 - Dostawy produktów mleczarskich do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu oraz Oddziału Zewnętrznego w Grodzisku Mazowieckim 220/3P/16
Dodano: 2016-04-10 - DOSTAWY MLEKA I NABIAŁU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa nabiału i produktów mleczarskich do Zespołów Oświatowych na terenie gminy Siedlce
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mleka i produktów nabiałowych
Dodano: 2016-03-23