Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 523 498 400
- Data zamieszczenia: 2019-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
ul. Glinki 86
85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 523 498 400
REGON: 90585370000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sppsp.bydgoszcz.pl/zamowienia-publiczne.html
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz zgodnie z wykazem przedstawionym w załączniku nr 6 do niniejszej specyfikacji. Podane ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie i nie muszą być zakupione w całości. Miejsca wykonywanych dostaw: Bydgoszcz ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu). Zakres zamówienia: 1. mleko 2% opakowanie 5 l. 6000 l 2. mleko 2% opakowanie 1 l. 500 l 3. śmietana ukwaszona 18% opak. 200g 1600 kg 4. masło śmietankowe min. 82% tłuszczu opak. 200g 3500 kg 5. kiefir naturalny opak. od 300- 400g 200 kg 6. jogurt naturalny opak. 150- 200g 200 kg 7. jogurt owocowy mały różne smaki opak. 120- 180g 400 kg 8. ser żółty typu gouda opak.od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 600 kg 9. ser żółty typu szwajcarski opak.od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 500 kg 10. ser żółty typu salami opak. od 1,5 -3 kg tłuszczu mni.40% 500 kg 11. ser biały twaróg półtusty opak.0,5- 1,5kg 800 kg 12. twarożek ziarnisty typu grani opak.od 100-200g 1000 kg 13. serek homogenizowany różne smaki opak.od 100-150g 1000 kg 14. serek maślany kanapkowy opak.od 130 -150g 1000 kg 15. serek topiony kostka opak. 100g 400 kg 16. serek topiony kiełbaska opak. 100 -120g 400 kg 17. serek smażony z kminkiem i bez kminku opak.100 -200g 100 kg 18. ser sałatkowo kanapkowy opak. 200- 300g 100 kg 19. ser topiony w krążkach opak.180- 200g 300 kg 20. ser pleśniowy opak. 125 -300g 100 kg 21. ser topiony wędzony opak. 90 -110g 100 kg 22. maślanka naturalna opak. 1 l. karton 500 l 23. ser typu fromage opak. 80 -100g 400 kg 24. deser waniliowo-czekoladowy z bitą śmietaną opak 120 -180g 800 kg 25. margaryna palma opak. 250g 200 kg 26. deser monte opak.150g 800 kg 27. ser mozzarella 125g 100 kg 28. serek danio 140 g 600 kg 29. maślanka owocowa 1 l 300 l 30. kinder mleczna kanapka 28g 100 kg 31. Ryż na mleku Belriso Zott 180-200 g 600 kg 32. Deser mleczny, różne smaki 125 g 400 kg 33. Serek puszysty, różne smaki Piątnica 150 g 600 kg 34. Jogurt grecki 400 g 200 kg 35. Serek wiejski z owocami 150 g Piątnica 200 kg 36. Deser mleczny Zuzia 130 g 200 kg 37. Ser wędzony królewski 1,50 kg – 3 kg 200 kg 38. Jogurt pitny butelka różne smaki 250 g – 300 g 400 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP Dokumentem tym może być jeden z niżej wymienionych: - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju, - zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - oświadczenie Wykonawcy. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. Wykaz samochodów posiadających decyzję właściwego organu dopuszczającego pojazdy do przewozu żywności. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Kujawsko Pomorskiego Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego nr 2 dla Dzieci i Młodzieży Słabo Słyszącej i Niesłyszącej w Bydgoszczy w 2024 roku
Dodano: 2024-02-06 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych na terenie Gminy Lipno
Dodano: 2024-02-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych na terenie Gminy Lipno
Dodano: 2024-02-05 - dostawa mleka i przetworów mleczarskich dla 22 Wojskowego Szpitala Uzdrowiskowo Rehabilitacyjnego w Ciechocinku
Dodano: 2024-01-27 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych na terenie Gminy Lipno
Dodano: 2024-01-17 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówek szkolnych na terenie Gminy Lipno
Dodano: 2024-01-17 - zakup i dostawa artykułów żywnościowych - nabiał, mięso i wędliny, owoce i warzywa, artykuły spożywcze w okresie styczeń -sierpień 2024
Dodano: 2023-12-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Specjalnym Ośrodku Szkolno- Wychowawczym nr 3 w Bydgoszczy na rok 2024
Dodano: 2023-12-06 - DOSTAWY MLEKA I JEGO PRZETWORÓW DO PRZEDSZKOLI PUBLICZNYCH, ŻŁOBKÓW MIEJSKICH ORAZ SZKÓŁ PODSTAWOWYCH Z TERENU GMINY ŚWIECIE W ROKU SZKOLNYM 2023/2024
Dodano: 2023-09-05 - Dostawy różnych produktów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Inżynierii Środowiska w Toruniu
Dodano: 2023-06-19