Przetargi.pl
Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy

Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-861 Bydgoszcz, ul. Glinki
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 523 498 400
  • Data zamieszczenia: 2019-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podoficerska Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
    ul. Glinki 86
    85-861 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 523 498 400
    REGON: 90585370000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sppsp.bydgoszcz.pl/zamowienia-publiczne.html

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy, ul. Glinki 86, 85-861 Bydgoszcz zgodnie z wykazem przedstawionym w załączniku nr 6 do niniejszej specyfikacji. Podane ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie i nie muszą być zakupione w całości. Miejsca wykonywanych dostaw: Bydgoszcz ul. Glinki 86 oraz Tylna Góra gmina Koronowo (ok. 30% z szacowanej ilości asortymentu). Zakres zamówienia: 1. mleko 2% opakowanie 5 l. 6000 l 2. mleko 2% opakowanie 1 l. 500 l 3. śmietana ukwaszona 18% opak. 200g 1600 kg 4. masło śmietankowe min. 82% tłuszczu opak. 200g 3500 kg 5. kiefir naturalny opak. od 300- 400g 200 kg 6. jogurt naturalny opak. 150- 200g 200 kg 7. jogurt owocowy mały różne smaki opak. 120- 180g 400 kg 8. ser żółty typu gouda opak.od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 600 kg 9. ser żółty typu szwajcarski opak.od 1,5- 3kg tłuszczu min.40% 500 kg 10. ser żółty typu salami opak. od 1,5 -3 kg tłuszczu mni.40% 500 kg 11. ser biały twaróg półtusty opak.0,5- 1,5kg 800 kg 12. twarożek ziarnisty typu grani opak.od 100-200g 1000 kg 13. serek homogenizowany różne smaki opak.od 100-150g 1000 kg 14. serek maślany kanapkowy opak.od 130 -150g 1000 kg 15. serek topiony kostka opak. 100g 400 kg 16. serek topiony kiełbaska opak. 100 -120g 400 kg 17. serek smażony z kminkiem i bez kminku opak.100 -200g 100 kg 18. ser sałatkowo kanapkowy opak. 200- 300g 100 kg 19. ser topiony w krążkach opak.180- 200g 300 kg 20. ser pleśniowy opak. 125 -300g 100 kg 21. ser topiony wędzony opak. 90 -110g 100 kg 22. maślanka naturalna opak. 1 l. karton 500 l 23. ser typu fromage opak. 80 -100g 400 kg 24. deser waniliowo-czekoladowy z bitą śmietaną opak 120 -180g 800 kg 25. margaryna palma opak. 250g 200 kg 26. deser monte opak.150g 800 kg 27. ser mozzarella 125g 100 kg 28. serek danio 140 g 600 kg 29. maślanka owocowa 1 l 300 l 30. kinder mleczna kanapka 28g 100 kg 31. Ryż na mleku Belriso Zott 180-200 g 600 kg 32. Deser mleczny, różne smaki 125 g 400 kg 33. Serek puszysty, różne smaki Piątnica 150 g 600 kg 34. Jogurt grecki 400 g 200 kg 35. Serek wiejski z owocami 150 g Piątnica 200 kg 36. Deser mleczny Zuzia 130 g 200 kg 37. Ser wędzony królewski 1,50 kg – 3 kg 200 kg 38. Jogurt pitny butelka różne smaki 250 g – 300 g 400 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga dokumentu potwierdzającego stosowanie systemu HACCP
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP Dokumentem tym może być jeden z niżej wymienionych: - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju, - zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej, - oświadczenie Wykonawcy. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem. Wykaz samochodów posiadających decyzję właściwego organu dopuszczającego pojazdy do przewozu żywności. Wymagany oryginał dokumentu lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach