Przetargi.pl
DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH

Areszt Śledczy Warszawa Mokotów ogłasza przetarg

  • Adres: 02-521 Warszawa, ul. Rakowiecka 37
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 640-80-00 , fax. 022 6408099
  • Data zamieszczenia: 2013-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów
    ul. Rakowiecka 37 37
    02-521 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 640-80-00, fax. 022 6408099
    REGON: 01213071000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Organ administracji państwowej - Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mleka i przetworów mlecznych. Rodzaj, szczegółowe wymagania oraz szacunkowa ilość asortymentu będącego przedmiotem zamówienia ujęta jest poniżej: 1. mleko chude świeże o zawartości tłuszczu 0,5% w opakowaniach foliowych 10 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 5 dni od daty dostawy - ilość 60.000 litrów 2. ser twarogowy biały chudy, nie dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, klasa I, pakowany hermetycznie w opakowania foliowe jednostkowe w kształcie kostki o wadze 0,200 kg, z minimalną datą przydatności do spożycia 5 dni od daty dostawy - ilość 7.200 kg. 3. śmietana świeża do zup i sosów o zawartości tłuszczu 18%, w opakowaniach foliowych 5 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 5 dni od daty dostawy - ilość 2.000 litrów. 4. jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności 150 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 270 litrów. 5. serek naturalny kanapkowy o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 110 g. i nie większej niż 130g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 570 kg. 6. serek typu wiejski o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja: termicznie obrobione ziarenka twarożku w pasteryzowanej śmietance, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 150 g. i nie większej niż 200g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 550 kg. 7. serek homogenizowany waniliowy, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 110 g. i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 2.200 kg. 8. ser topiony naturalny kremowy (bez dodatków) klasy I, pakowany jednostkowo w folię aluminiową w kształcie kostki o wadze 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 2.000 kg. 9. ser żółty twardy klasy I typu Gouda lub Edamski o zawartości tłuszczu minimum 30 % o smaku naturalnym (bez dodatków), blok krojony w plastry o grubości plastra ok.1,5 mm, pakowany hermetycznie w opakowanie jednostkowe z folii dopuszczonej do kontaktu z żywnością o wadze 100 g. z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 400 kg. 10. ser topiony serdelki klasy I, z dodatkiem przypraw ziołowych lub warzywnych, pakowany jednostkowo w folię spożywczą dopuszczoną do kontaktu z żywnością w kształcie serdelka - kiełbaski o wadze 50 - 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 500 kg. 11. kefir naturalny klasy I, o zawartości tłuszczu do 2%, opakowanie jednostkowe: kubek lub butelka z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięte hermetycznie o pojemności 300 - 400 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 1.000 litrów. Dostawy będą odbywać się w poniedziałek, środę i piątek w godz. 8.00-12.00 i dostarczane bezpośrednio do magazynu żywnościowego odbiorcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach