Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wyrobów, przetworów mięsnych,podrobów wędliniarskich

Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Edwarda Szylki w Ożarowie ogłasza przetarg

  • Adres: 27-530 Ożarów, os. Wzgórze 54
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 015 8611016 , fax. 015 8611016
  • Data zamieszczenia: 2012-07-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Edwarda Szylki w Ożarowie
    os. Wzgórze 54 54
    27-530 Ożarów, woj. świętokrzyskie
    tel. 015 8611016, fax. 015 8611016
    REGON: 29118645300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zso-ozarow.oswiata.org.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespól Szkół Ogólnokształcących

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wyrobów, przetworów mięsnych,podrobów wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Schab b/k kg 1000 2.Karczek wieprzowy b/k kg 200 3Szynka b/k kg 400 4.Kiełbasa zwyczajna kg 400 5.Kiełbasa wiejska kg 150 6.Boczek surowy kg 250 7.Boczek wędzony kg 150 8.Smalec kg 120 9.Kiełbasa parówkowa kg 50 10.Wątróbka drobiowa kg 200 11.Łopatka b/k kg 2000 12.Udko kurczaka świeże kg 1200 13.Kurczak świeży kg 200 14.Filer drobiowy świeży kg 1000 15.Wołowina b/k kg 200 16.Udziec indyka b/k kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ozarow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach