Przetargi.pl
Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r.

Dom Pomocy Społecznej w Lisówkach ogłasza przetarg

  • Adres: 62-070 Dopiewo, Leśne Zacisze 2
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8148049 w. 328
  • Data zamieszczenia: 2012-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Lisówkach
    Leśne Zacisze 2 2
    62-070 Dopiewo, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8148049 w. 328
    REGON: 63097072000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpslisowki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r. Poszczególne dostawy realizowane będą periodycznie, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego potwierdzanym każdorazowo osobnym zamówieniem. Szczegółowa ilość i rodzaj produktów została określona w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia Zamawiający wymaga ażeby dostawa mięsa wołowego i wieprzowego, przetworów mięsnych oraz mięsa drobiowego następowała do jego siedziby we wtorki i czwartki do godz. 6.30 w terminie nie dłuższym niż jeden dzień od daty złożenia zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany terminów dostawy w zależności od potrzeb wynikających z zapewnienia ciągłości żywienia mieszkańców DPS i świadczonych usług gastronomicznych. Zamawiający wymaga aby wszystkie dostarczane produkty posiadały odpowiednie atesty, HDI (handlowe dokumenty identyfikacyjne), a ponadto produkty przetworzone spełniały normy związane z systemem HACCP Zamawiający wymaga aby ilość dostarczanego towaru była zgodna z zamawianą ilością niezależnie od rodzaju opakowania (zgodnie z gramaturą określoną w formularzu cenowym załącznik nr 2) Szczegółowy zakres określony w formularzu cenowym - zał. nr 2 SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dpslisowki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach