Dom Pomocy Społecznej w Lisówkach ogłasza przetarg
- Adres: 62-070 Dopiewo, Leśne Zacisze 2
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8148049 w. 328
- Data zamieszczenia: 2012-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Lisówkach
Leśne Zacisze 2 2
62-070 Dopiewo, woj. wielkopolskie
tel. 061 8148049 w. 328
REGON: 63097072000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpslisowki.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz przetworów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r. Poszczególne dostawy realizowane będą periodycznie, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego potwierdzanym każdorazowo osobnym zamówieniem. Szczegółowa ilość i rodzaj produktów została określona w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia Zamawiający wymaga ażeby dostawa mięsa wołowego i wieprzowego, przetworów mięsnych oraz mięsa drobiowego następowała do jego siedziby we wtorki i czwartki do godz. 6.30 w terminie nie dłuższym niż jeden dzień od daty złożenia zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany terminów dostawy w zależności od potrzeb wynikających z zapewnienia ciągłości żywienia mieszkańców DPS i świadczonych usług gastronomicznych. Zamawiający wymaga aby wszystkie dostarczane produkty posiadały odpowiednie atesty, HDI (handlowe dokumenty identyfikacyjne), a ponadto produkty przetworzone spełniały normy związane z systemem HACCP Zamawiający wymaga aby ilość dostarczanego towaru była zgodna z zamawianą ilością niezależnie od rodzaju opakowania (zgodnie z gramaturą określoną w formularzu cenowym załącznik nr 2) Szczegółowy zakres określony w formularzu cenowym - zał. nr 2 SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dpslisowki.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24