Przetargi.pl
dostawa mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, drobiowego i przetworów mięsnych - nr sprawy 2/ż/13

Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu ogłasza przetarg

  • Adres: 62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 062 766 96 42/43
  • Data zamieszczenia: 2013-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu
    ul. Wrocławska 193-195
    62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
    tel. 062 766 96 42/43
    REGON: 00032034800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ośrodek szkolenia służby więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, drobiowego i przetworów mięsnych - nr sprawy 2/ż/13
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wołowego, cielęcego, wieprzowego, drobiowego i przetworów mięsnych CPV 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane muszą być w pojemnikach plastikowych (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika musi być dołączona etykieta z danymi. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu umowy do siedziby zamawiającego własnym transportem, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Część I 15111000-9 mięso wołowe 15113000-3 wieprzowina 15131100-6 produkty mięsno-wędliniarskie 15412100-0 tłuszcze zwierzęce 1. udziec b/k świeży 600 kg 2. szponder z/k wołowy świeży 360 kg 3. flaki wołowe 250 kg 4. schab wieprzowy b/k świeży 900 kg 5. karkówka wieprzowa b/k świeża 600 kg 6. mięso wieprzowe drobne, świeże 360 kg 7. szynka wieprzowa b/k świeża 600 kg 8. boczek surowy b/k świeży 250 kg 9. golonka wieprzowa z/k świeża 360 kg 10. golonka wieprzowa b/k świeża 300 kg 11. żeberka wieprzowe świeże (paski) 300 kg 12. boczek wędzony 360 kg 13. boczek rolowany 90 kg 14. baleron 120 kg 15. szynka wędzona gotowana 120 kg 16. szynka staropolska 120 kg 17. szynka wiejska 120 kg 18. szynka konserwowa 120 kg 19. pieczeń szynkowa 120 kg 20. polędwica sopocka 120 kg 21. polędwica wędzona 60 kg 22. sękacz 120 kg 23. salami z pieprzem 60 kg 24. szynka dębicka 90 kg 25. szynka biała 90 kg 26. szynka kanapkowa 90 kg 27. baleron świętokrzyski 90 kg 28. parówka wieprzowa 210 kg 29. parówka cielęca 210 kg 30. kiełbasa biała parzona 360 kg 31. kiełbasa śląska 250 kg 32. kiełbasa śląska delikatesowa 150 kg 33. kiełbasa wiejska 360 kg 34. kiełbasa myśliwska 50 kg 35. kiełbasa jałowcowa 50 kg 36. kabanosy 180 kg 37. kiełbasa krakowska parzona 120 kg 38. kiełbasa krakowska sucha 120 kg 39. kiełbasa szynkowa wieprzowa 90 kg 40. kiełbasa żywiecka 120 kg 41. frankfurterki 250 kg 42. metka tatarska 30 kg 43. kaszanka 180 kg 44. pasztet wieprzowy 90 kg 45. pasztet wieprzowy wędzony 90 kg 46. salceson 60 kg 47. salceson ozorkowy 60 kg 48. smalec 500 kg 49. słonina 30 kg Część II 15112000-6 drób 1. uda całe z grzbietem z kurczaka, świeże 600 kg 2. filet z piersi kurczaka b/k, świeży 600 kg 3. filet z piersi indyka b/k, świeży 600 kg 4. porcja rosołowa 180 kg 5. tuszki drobiowe schłodzone 600 kg Część III 15131135-0 wędliny drobiowe 1. szynka drobiowa 120 kg 2. szynka z indyka 120 kg 3. szynka kujawska drobiowa 120 kg 4. kiełbasa drobiowa podsuszana 120 kg 5. filet wędzony z indyka 180 kg 6. szynka piwna drobiowa 120 kg 7. szynka babuni drobiowa 120 kg 8. kiełbaski wiedeńskie drobiowe 180 kg 9. filet sopocki drobiowy 180 kg 10. polędwica luksusowa drobiowa 180 kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach