Wojewódzki Szpital Zespolony ogłasza przetarg
- Adres: 62-504 Konin, ul. Szpitalna 45
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 063 2404133 , fax. 063 2404134
- Data zamieszczenia: 2015-04-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Zespolony
ul. Szpitalna 45 45
62-504 Konin, woj. wielkopolskie
tel. 063 2404133, fax. 063 2404134
REGON: 00031159100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego świeżego (schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego świeżego (schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą, która powinna zawierać:- nazwę i adres producenta,- nazwę środka spożywczego,- wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu (dotyczy gotowych produktów, nie dotyczy surowców mięsnych), -termin przydatności do spożycia należy spożyc do,-określenie warunków przechowywania,-numer partii.3.Zamawiający zastrzega, że wskazane wyżej ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy. 4.Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą średnio 3 razy w tygodniu, w dni robocze (wtorek, czwartek, piątek) w godz. 7.30 - 8.45 do siedziby Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, Dział Żywienia, ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1, zgodnie z telefonicznym zamówieniem (również za pośrednictwem faksu) składanym przez Zamawiającego u Wykonawcy, z jednodniowym wyprzedzeniem, określającym ilość oraz rodzaj zamówionego asortymentu. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie środkiem transportu Wykonawcy i na jego koszt zgodnie z obowiązującymi wymogami higieniczno-sanitarnymi oraz zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (samochód chłodnia w temp. od 0o do +4oC). 5.Sprzedający przy każdorazowej dostawie przedmiotu zamówienia zobligowany jest do dostarczenia dla potrzeb Zamawiającego:- Faktury VAT w trzech egzemplarzach (1 oryginał + 2 kopie), - Handlowego Dokumentu Identyfikacyjnego dla mięs poddanych rozbiorowi oraz wędlin wprowadzanych na rynek.- Zapisu określającego rodzaj środka transportu wraz z numerami rejestracyjnymi pojazdu. 6.W przypadku dostarczenia środka spożywczego wadliwego, Sprzedawca zobowiązany jest do wymiany go, na wolny od wad w ciągu 24 h. od momentu złożenia reklamacji przez Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Zamawiający zawarł w SIWZ 16/2015 dostępnej na stronie www.szpital-konin.pl w zakładce zakupy i przetargi/zamówienia publiczne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie zastosowano
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 4/2016 Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2016-04-01 - sukcesywna dostawa drobiu i produktów mięsnych dla SPZOZ w Wolsztynie zakończona aukcją elektroniczną
Dodano: 2016-03-04 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych przy Pl. Przemysława 9 w Owińskach - VI części
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Mickiewiczowskiego Centrum Turystycznego w Żerkowie w roku 2016
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa koniny
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlin w 2016 roku do Domu Pomocy Społecznej w Koninie
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa wyrobów mięsnych dla Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J.J. Śniadeckich w Poznaniu
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa koniny, podrobów, nutrii, królików, kur, przepiórek i wołowiny/koziny
Dodano: 2015-11-16