Zakład Karny w Malborku ogłasza przetarg
- Adres: 82-220 Malbork, ul. Poczty Gdańskiej 19 A
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-55 6460520 , fax. 0-55 2729411
- Data zamieszczenia: 2011-06-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Malborku
ul. Poczty Gdańskiej 19 A 19 A
82-220 Malbork, woj. pomorskie
tel. 0-55 6460520, fax. 0-55 2729411
REGON: 00109950000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: dkw_malbork@sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Malborku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz ich przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, wędlin , podrobów wieprzowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1) Kaszanka - ilość 1200 kg, zgodna z PN-A-82007 2) Kiełbasa krakowska parzona - ilość 250 kg, zgodna z PN-A-82007 3) Kiełbasa biała parzona - ilość 1100 kg, zgodna z PN-A-82007 4) Kiełbasa bigosowa - ilość 2000 kg, zgodny z PN-A-82007 5) Kiełbasa litewska - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 6) Kiełbasa mielonka wieprzowa - ilość 1800 kg, zgodne z PN-A-82007 7) Kiełbasa mortadela - ilość 1800 kg, zgodna z PN-A-82007 8) Kiełbasa parówkowa - ilość 1400 kg, zgodny z PN-A-82007 9) Kiełbasa podwawelska - ilość 250 kg, zgodny z PN -A-82007 10) Kiełbasa szynkowa - ilość 250 kg, zgodna z PN-A-82007 11) Kiełbasa śląska - ilość 400 kg, zgodna z PN-A-82007 12) Kiełbasa toruńska - ilość 250 kg, zgodne z PN-A-82007 13) Kiełbasa zwyczajna - ilość 1500 kg, zgodne z PN-A-82007 14) Metka łososiowa - ilość 1000 kg, zgodne z PN-A-82007 15) Mięso wieprzowe gulaszowe bez kości - ilość 2000 kg, zgodne z PN-86/A-82002 16) Mięso wołowe gulaszowe bez kości - ilość 150 kg, zgodne z PN-A-82014 17) Parówki cienkie - ilość 1000 kg, zgodne z PN-A-82007 18) Pasztetowa - ilość 800 kg, zgodne z PN-A-82007 19) Podgardle wędzone - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 20) Salceson biały - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 21) Salceson czarny - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 22) Szynka parzona wieprzowa - ilość 200 kg, zgodne z PN-A-82007 23) Wątroba wieprzowa - ilość 1800 kg, zgodne z PN-86/A-82004 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Musi być wolny od wad i zanieczyszczeń, musi posiadać swoistą barwę, smak i zapach. Przedmiot zamówienia musi pochodzić z najświeższych dat produkcji, wszystkie artykuły muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia i muszą być znakowane zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 roku w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007r. Nr 137 poz.996). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09