Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 18-312 Grądy Woniecko, Grądy Woniecko 34
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-86 475 26 60 , fax. 0-86 475 26 64
  • Data zamieszczenia: 2011-07-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Grądy Woniecko 34 34
    18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie
    tel. 0-86 475 26 60, fax. 0-86 475 26 64
    REGON: 45067098200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów. Przedmiot zamówienia został podzielony na 2 części tj.: Część I: 1 Kaszanka w ilości 1200 kg, kod CPV 15131134-3 2 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 3 Kiełbasa parówkowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 4 Kiełbasa targowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa zwyczajna w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa żywiecka w ilości 120 kg, kod CPV 15131130-5 10 Mielonka tyrolska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 11 Mielonka wieprzowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 12 Szynka konserwowa - blok w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 13 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 14 Mortadela w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 15 Ogonówka wędzona w ilości 80 kg, kod CPV 15131130-5 16 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 17 Parówki cienkie śląskie w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 18 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, kod CPV 15131310-1 19 Pasztetowa wieprzowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131400-9 20 Salceson włoski w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 21 Mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 160 kg, kod CPV 15113000-3 22 Mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 70 kg, kod CPV 15111000-9 23 Karkówka bez kości w ilości 90 kg, kod CPV 15113000-3 24 Kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 25 Wątroba wieprzowa w ilości 700 kg, kod CPV 15114000-0 26 Mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże w ilości 800 kg, kod CPV 15119000-5 27 Schab wieprzowy bez kości w ilości 40 kg, kod CPV 15113000-3 28 Żeberka wieprzowe paski w ilości 80 kg, kod CPV 15113000-3 Część II: 1 Mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 2 Parówki cienkie drobiowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 3 Pasztetowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 4 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 5 Pieczeń drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 6 Polędwica drobiowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 7 Polędwica kanadyjska w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 8 Polędwica miodowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 9 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 250 kg, kod CPV 15112100-7 10 Serca z kurczaka w ilości 400 kg, kod CPV 15114000-0 11 Ćwiartki tylne z kurczaka (świeże) w ilości 1000 kg, kod CPV 15112100-7 12 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 50 kg, kod CPV 15112100-7 13 Filet z piersi kurczaka (świeży) w ilości 80 kg, kod CPV 15112100-7 14 Wątroba z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112300-9 15 Żołądki z kurczaka w ilości 500 kg, kod CPV 15114000-0 16 Mięso mielone z drobiu (świeże) w ilości 450 kg, kod CPV 15119000-5 17 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach