Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych

Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg

  • Adres: 86010 Koronowo, ul. Bydgoska
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
  • Data zamieszczenia: 2018-08-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
    ul. Bydgoska 27
    86010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
    REGON: 31962900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: ZAKŁĄD KARNY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 9 000 kg Nomenklatura CPV: 15131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 2. mięso wołowe gulaszowe bez kości, chude , nie mrożone – 450 kg Nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1: 2004,mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 3. schab bez kości, nie mrożony – 300 kg Nomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP 4. skórki wieprzowe, nie mrożone – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15113000-3 Polska Norma: PN-86/A-82002 5. podgardle wędzone – 1 400 kg Nomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-82002 6. wątroba wieprzowa – 1 600 kg Nomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Grupa 2 1. piersi z kurczaka ze skórą, nie mrożone – 350 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 2. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 3 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:2002 3. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 7 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 4. mięso drobiowe mielone, nie mrożone – 700 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 5. żołądki drobiowe, nie mrożone – 1 000 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 Grupa 3 1. salceson biały – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 2. salceson czarny – 750 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 3. metka zwykła – 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 4. kaszanka – 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 5. pasztetowa – 1 800 kg Nomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. krupniok śląski – 1 800 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 7. metka łososiowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 4: 1. słonina – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:1985 2. pieczeń domowa – 1 650 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:2001 3. smalec ze skwarkami – 750 kg Nomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-85802 4. kiełbasa zwyczajna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 5. mortadela – 1 450 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 6. parówkowa – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:1998 7. żywiecka – 400 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 8. poznańska – 2 000 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 9. krakowska parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 10. parówki cienkie – 1 750 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 1998 11. kiełbasa typu jarmarczna – 4 600 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 12. kiełbasa biała parzona – 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 1998 13. piwna – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 14. czosnkowa – 1 550 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 15. kanapkowa wędzona – 1 550 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 16. dębicka – 1 650 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 17. podwawelska – 1 450 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 18. kiełbasa mielonka firmowa – 800 kg Nomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 19. luncheon meat – 1 700 kg Nomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Grupa 5 1. mortadela drobiowa – 2 250 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 2. kiełbasa biała drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 950 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. luncheon drobiowy – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 5. szynka drobiowa – 1 280 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 6. szynkowa z indyka – 550 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 7. serdelki drobiowe – 700 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 8. polędwica drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 9. szynka z indyka – 500 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 10. kiełbasa krakowska drobiowa – 520 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 11. kiełbasa szynkówka drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 12. kiełbasa śląska drobiowa – 350 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 13. kiełbasa kanapkowa drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 14. pieczeń drobiowa – 500 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 15. parówka cienka drobiowa – 650 kg Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Grupa 6: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 1 500 kg Nomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:1996 2. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 -330 g ) - 850 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 3. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 4. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 80 -130 g ) - 750 kg Nomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego. Zamawiający przed udzieleniem zamówienia wezwie Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona,  do  złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni terminie dokumentu: 1) aktualnego na dzień złożenia odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy pzp, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim Wykonawca powołuje się na jego zasoby, warunków udziału w postępowaniu – jeżeli Wykonawca polega na zasobach podmiotu trzeciego. Dodatkowo zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne (Dz. U. z 2015, poz. 978, z późn. zm.) lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2015 r. poz. 233, z późn. zm.);

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach