Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 68-100 Żagań, ul. Pstrowskiego 3
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 0-68 4781454/55 , fax. 0-68 4781454/55
- Data zamieszczenia: 2010-09-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Pstrowskiego 3 3
68-100 Żagań, woj. lubuskie
tel. 0-68 4781454/55, fax. 0-68 4781454/55
REGON: 00608744000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i konserw do Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa, wędlin i konserw do Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu, ul. Pstrowskiego 3. Dostawa odbywać się będzie codziennie w dni robocze od poniedziałku do piątku o godz.7.00. Szczegółowy opis asortymentu i ilości: Boczek wędzony - 200 kg Filet drobiowy - 400 kg Flaki wołowe blanszowane - 150 kg Kiełbasa zwyczajna - 900 kg Kaszanka jęczmienna w cienkim jelicie - 250 kg Kości - 700 kg Kurczaki - 250 kg Karczek wieprzowy bez kości - 500 kg Łopatka wieprzowa bez kości - 300 kg Mięso mielone wieprzowe - 800 kg Porcja rosołowa - 120 kg Schab bez kości - 600 kg Szynka wieprzowa bez kości - 150 kg Serca wieprzowe - 100 kg Uda drobiowe - 350 kg Wątróbka drobiowa - 120 kg Wątroba wieprzowa - 200 kg Wołowina antrykot z kością - 90 kg Żeberka - 600 kg Żołądki drobiowe - 200 kg Konserwa tyrolska, opakowanie jednostkowe 300g - 270 kg, Pasztet drobiowy, opakowanie jednostkowe 130g-135g - 156 kg Ilość dostarczanego mięsa, wędlin i konserw może ulec zmianie, w związku z faktycznymi potrzebami stołówki, maksymalnie o 20% wyżej wskazanych ilości. Wymagania stawiane Wykonawcy: 1.Wykonawca odpowiedzialny jest za zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi określonymi dla przedmiotu zamówienia, 2.W jednostce realizującej przedmiot zamówienia powinny być wdrożone i realizowane programy i procedury dotyczące bezpieczeństwa żywności, w oparciu o zasady systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (system HACCP). 3.Dostawa mięsa, wędlin i konserw powinna odbywać się środkiem transportu, spełniającym obowiązujące wymagania sanitarne, 4.Wykonawca odpowiedzialny jest za terminowe wykonanie zamówienia, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 15 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ops.zagan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa żywności do stołówki Niepublicznego Przedszkola i Niepublicznej Szkoły Podstawowej, zwanymi >Akademią Talentów< w Zielonej Górze z podziałem na 10 zadań
Dodano: 2016-06-22 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-04-29 - Dostawę żywności do stołówki Niepublicznego Przedszkola i Niepublicznej Szkoły Podstawowej, zwanymi Akademią Talentów w Zielonej Górze z podziałem na 10 zadań
Dodano: 2016-02-08 - Dostawa żywności do stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkół w Cybince
Dodano: 2016-01-26 - Dostawę żywności do stołówki szkolnej i przedszkolnej Zespołu Szkół w Cybince
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin dla Bursy w Zielonej Górze
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów im. Jana Lembasa przy ul. Lubuskiej 11 w Zielonej Górze z podziałem na zadania - liczba zadań 2
Dodano: 2015-12-10 - Dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych przy ul. St.Wyspiańskiego w Zielonej Górze z podziałem na zadania- liczba zadań 3.
Dodano: 2015-12-08 - 7/DKw/Ż/2015
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2015-11-27