Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i konserw do Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 68-100 Żagań, ul. Pstrowskiego 3
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 0-68 4781454/55 , fax. 0-68 4781454/55
  • Data zamieszczenia: 2010-09-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Pstrowskiego 3 3
    68-100 Żagań, woj. lubuskie
    tel. 0-68 4781454/55, fax. 0-68 4781454/55
    REGON: 00608744000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i konserw do Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa, wędlin i konserw do Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu, ul. Pstrowskiego 3. Dostawa odbywać się będzie codziennie w dni robocze od poniedziałku do piątku o godz.7.00. Szczegółowy opis asortymentu i ilości: Boczek wędzony - 200 kg Filet drobiowy - 400 kg Flaki wołowe blanszowane - 150 kg Kiełbasa zwyczajna - 900 kg Kaszanka jęczmienna w cienkim jelicie - 250 kg Kości - 700 kg Kurczaki - 250 kg Karczek wieprzowy bez kości - 500 kg Łopatka wieprzowa bez kości - 300 kg Mięso mielone wieprzowe - 800 kg Porcja rosołowa - 120 kg Schab bez kości - 600 kg Szynka wieprzowa bez kości - 150 kg Serca wieprzowe - 100 kg Uda drobiowe - 350 kg Wątróbka drobiowa - 120 kg Wątroba wieprzowa - 200 kg Wołowina antrykot z kością - 90 kg Żeberka - 600 kg Żołądki drobiowe - 200 kg Konserwa tyrolska, opakowanie jednostkowe 300g - 270 kg, Pasztet drobiowy, opakowanie jednostkowe 130g-135g - 156 kg Ilość dostarczanego mięsa, wędlin i konserw może ulec zmianie, w związku z faktycznymi potrzebami stołówki, maksymalnie o 20% wyżej wskazanych ilości. Wymagania stawiane Wykonawcy: 1.Wykonawca odpowiedzialny jest za zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi określonymi dla przedmiotu zamówienia, 2.W jednostce realizującej przedmiot zamówienia powinny być wdrożone i realizowane programy i procedury dotyczące bezpieczeństwa żywności, w oparciu o zasady systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (system HACCP). 3.Dostawa mięsa, wędlin i konserw powinna odbywać się środkiem transportu, spełniającym obowiązujące wymagania sanitarne, 4.Wykonawca odpowiedzialny jest za terminowe wykonanie zamówienia,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 15 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ops.zagan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach