Powiatowe Centrum Zdrowia spółka z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 83-300 Kartuzy, ul. Floriana Ceynowy 7
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6854800 , fax. 058 6854840
- Data zamieszczenia: 2010-08-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Zdrowia spółka z o. o.
ul. Floriana Ceynowy 7 7
83-300 Kartuzy, woj. pomorskie
tel. 058 6854800, fax. 058 6854840
REGON: 58919418230000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://pcz-kartuzy.ires.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Kuchni Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Kartuzach przez okres 12 miesięcy w asortymencie i ilościach szczegółowo określonych w załączniku nr 2do SIWZ. Pakiet nr 1 - mięsa i wędlin - 28 pozycji Pakiet nr 2 - drób - 5 pozycji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pcz-kartuzy.ires.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i jego przetworów na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2016-06-10 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-06-03 - Dostawę mięsa, wędlin, drobiu i konserw mięsnych do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Gdyni.
Dodano: 2016-04-06 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W SZPĘGAWSKU
Dodano: 2015-09-30 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-30 - Dostawa mięsa i jego przetworów na potrzeby Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2015-06-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki szkolnej przy Zespole Szkół w Choczewie, ul. Szkolna 2
Dodano: 2014-12-02 - RZP-18/14 dostawy mięsa wieprzowego świeżego, mięsa wołowego świeżego, mięsa drobiowego świeżego oraz wątróbki drobiowej świeżej
Dodano: 2014-11-18 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W SZPĘGAWSKU
Dodano: 2014-10-01 - Dostawy sukcesywne mięsa wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.
Dodano: 2014-09-01