Zakład Karny w Malborku ogłasza przetarg
- Adres: 82-220 Malbork, ul. Poczty Gdańskiej 19 A
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-55 6460520 , fax. 0-55 2729411
- Data zamieszczenia: 2011-02-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Malborku
ul. Poczty Gdańskiej 19 A 19 A
82-220 Malbork, woj. pomorskie
tel. 0-55 6460520, fax. 0-55 2729411
REGON: 00109950000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Malborku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa mielonego wołowo- wieprzowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
mięso mielone wołowo - wieprzowe, paczkowane ( wielkość opakowania jednostkowego maksymalnie 1 kg) zgodnego z PN-A-82009 w rocznej ilości 2640 kg. Kod Wspólnego Słownika Zamówień CPV 1513000-8 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Musi być wolny od wad i zanieczyszczeń, musi posiadać swoistą barwę, smak i zapach. Przedmiot zamówienia musi pochodzić z najświeższych dat produkcji, wszystkie paczki muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia minimum 5 dni licząc od dnia dostawy i muszą być znakowane zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 roku w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz.U.2007.137.996). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej do 60.000 EURO na dostawę wędlin.
Dodano: 2013-11-26 - Dostawy produktów żywnościowych. Znak sprawy ZP-PN/34/13
Dodano: 2013-03-25 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa mielonego garmażeryjnego, wołowo - wieprzowego
Dodano: 2013-02-27 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej do 60.000 EURO na dostawę wędlin
Dodano: 2012-12-10 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej do 60.000 EURO na dostawę wędlin
Dodano: 2012-09-06 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa mielonego wołowo - wieprzowego
Dodano: 2012-02-23