Ogród Zoologiczny w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-063 Poznań, ul. Browarna 25
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8768209 , fax. 061 8773533
- Data zamieszczenia: 2014-11-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ogród Zoologiczny w Poznaniu
ul. Browarna 25 25
61-063 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8768209, fax. 061 8773533
REGON: 63210005700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoo.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa końskiego, podrobów, królików, nutrii, kur i przepiórek. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 Mięso końskie Mięso końskie z/k Ilość: 5.500 kg - mięso bez żeber, goleni, głów, - mięso odtłuszczone. Mięso końskie b/k Ilość: 3.500 kg - wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien, odtłuszczone, - kawałki: od 5 do 20 kg Policzki wołowe ilość 600 kg kawałki od 1 kg - dostawa jednorazowa- mięso świeże w ilości 350 kg (+- 10%), po badaniach wg kategorii dopuszczone do handlu, - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni Zadanie 2 Serca końskie Ilość: 1.350 kg, - dostawa jednorazowa: serca końskie do 100 kg (mrożone), w kartonach po 20 kg, kawałki 8 - 10 kg. - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni. Zadanie 3 - Mięso z/k kozina, wołowina Ilość: 80 kg - wołowina z kością, kozina z kością, - kawałki 8-10 kg, - dostawa jednorazowa- mięso świeże, po badaniach wg kategorii dopuszczone do handlu, do 100 kg. - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni Zadanie 4 - Nutrie skórowane - bez jelit Ilość: 7.000 kg - całe tuszki/skórowane, - dostawa jednorazowa: nutrie do 500 kg (mrożone), - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni Zadanie 5 - Króliki skórowane - bez jelit Ilość: 500 szt., 2-3 kg/1 szt. - całe tuszki/skórowane, - bezpośrednio dostarczane na teren Nowego lub Starego Zoo, raz w tygodniu wg uzgodnień. Zadanie 6 - Kury oskubane - bez jelit Ilość: 780 szt.- 1700 kg, - 1 szt. 2 - 3 kg, - dostawa jednorazowa: kury do 100 szt. (mrożone), pakowane po 5 szt., - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni. Zadanie 7 - Przepiórki Ilość: 5.500 szt., - 1 szt.- 150- 200 g, - dostawa jednorazowa do 600 szt. (mrożone), pakowane w kartonach po 50 szt., - mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoo.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 4/2016 Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2016-04-01 - sukcesywna dostawa drobiu i produktów mięsnych dla SPZOZ w Wolsztynie zakończona aukcją elektroniczną
Dodano: 2016-03-04 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych przy Pl. Przemysława 9 w Owińskach - VI części
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Mickiewiczowskiego Centrum Turystycznego w Żerkowie w roku 2016
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa koniny
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlin w 2016 roku do Domu Pomocy Społecznej w Koninie
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa wyrobów mięsnych dla Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J.J. Śniadeckich w Poznaniu
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa koniny, podrobów, nutrii, królików, kur, przepiórek i wołowiny/koziny
Dodano: 2015-11-16