Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa drobiowego do Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2011r.

Gmina i Miasto Środa Śląska ogłasza przetarg

  • Adres: 55-300 Środa Śląska, Plac Wolności 5
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 3960724 , fax. 71 3173405
  • Data zamieszczenia: 2011-01-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina i Miasto Środa Śląska
    Plac Wolności 5 5
    55-300 Środa Śląska, woj. dolnośląskie
    tel. 71 3960724, fax. 71 3173405
    REGON: 69291493227000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa drobiowego do Zespołu Żłobkowo - Przedszkolnego w Środzie Śląskiej, Przedszkola Nr 3 w Środzie Śląskiej i do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 3 w Środzie Śląskiej oraz do Przedszkola w Ciechowie: w roku 2011r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Boczek wędzony parzony kg 150 2 Kiełbaski śląskie - paluszki kg 200 3 Schab bez kości kg 1380 4 Schab z Kością kg 300 5 Łopatka bez kości kg 1220 6 Frankfurterki Drobiowe kg 140 7 Frankfurterki Wędzone kg 140 8 Kiełbasa Śląska kg 200 9 Parówka drobiowa cienka kg 450 10 Parówka drobiowa delikatesowa kg 450 11 Parówka cielęca kg 250 12 Krakowska Sucha kg 20 13 Szynka drobiowa kg 150 14 Szynka wieprzowa gotowana kg 150 15 Polędwica drobiowa kg 70 16 Polędwica sopocka kg 238 17 Karkówka b/k kg 420 18 Mięso mielone kg 180 19 Boczek wędzony kg 30 20 Kiełbasa zwyczajna kg 300 21 Wołowina bez kości pieczeń kg 150 22 Ogonówka kg 50 23 Mielonka tyrolska kg 50 24 Mielonka królewska kg 50 25 Filet pieczony z indyka kg 210 26 Szynka zrazowa kg 270 27 Szynka surowa bez kości bez tłuszczu kg 1100 28 Kiełbasa Toruńska kg 520 29 Kiełbaski Pyszne kg 100 30 Smalec kg 100 31 Filet wędzony z indyka kg 60 PAKIET 2: MIĘSO DROBIOWE Lp. Wyszczególnienie i opis artykułów żywnościowych Jednostka miary Ilości 1 Filet z kurczaka kg 1650 2 Porcja rosołowa z kurczaka kg 1870 3 Wątróbka drobiowa kg 200 4 Udko z kurczaka kg 850 5 Kurczak kg 200 6 Filet z indyka kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.srodaslaska.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach