Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju.

Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 28-100 Busko-Zdrój, ul. Bohaterów Warszawy 67
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3782401 , fax. 041 3782768
  • Data zamieszczenia: 2015-01-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Bohaterów Warszawy 67 67
    28-100 Busko-Zdrój, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3782401, fax. 041 3782768
    REGON: 00031146700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.busko.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Działu Żywienia Zespołu Opieki Zdrowotnej w Busku-Zdroju.Zamówienie obejmuje dostawę:Ćwiartka drobiowa świeża-3300 kg,Filet drobiowy -200 kg,Kurczak -500 kg, Mięso mielone wołowo -wieprzowe -300 kg,Mięso mielone z indyka -300 kg, Karczek wieprzowy b/k-100 kg Schab b/k-400 kg ,Szynka wieprzowa bez skóry b/k-3000 kg ,Wątróbka drobiowa-200 kg,Wołowina pieczeniowa b/k-50 kg,Słonina bez skóry - 200 kg, Smalec-300 kg Korpusy drobiowe /bez skrzydeł/-300 kg,Boczek wędzony got-30 kg,Baton drobiowy 150 kg,Polędwica drobiowa-200 kg,Szynka tyrolska-150 kg,Ogonówka-50 kg,Szynka wędzona gotowana-200 kg,Kiełbasa szynkowa wędzona Extra -1100 kg,Baleron wędzony-60 kg,Kiełbasa krakowska parzona-300 kg,Kiełbasa podwawelska -100 kg Kiełbasa swojska pieczona-150 kg, Kiełbasa toruńska- 100 kg, Kiełbasa żywiecka -70 kg, Pieczeń rzymska -100 kg, Szynka tyrolska-150 kg, Mortadela-150 kg,Salceson włoski -50 kg,Parówki cienkie firmowe-550 kg,Pasztet zapiekany - 150 kg, Pasztetowa -200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie wymagane.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena jakościowa organoleptyczna
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoz.busko.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach