Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 15-757 Białystok, ul. Łagodna 10
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 6644680 , fax. 085 6540049
- Data zamieszczenia: 2009-08-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II
ul. Łagodna 10 10
15-757 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 6644680, fax. 085 6540049
REGON: 05213233300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsi1.internetdsl.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zespół szkół i placówek oświatowych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku w roku szkolnym 2009/2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Boczek chłopski b/ż - 300 kg 2.Boczek duński - 400 kg 3.Boczek łuskany wędzony b/ż - 300 kg 4.Boczek parzony b/ż - 200 kg 5.Boczek pieczony b/ż - 200 kg 6.Boczek surowy wędzony b/ż - 120 kg 7.Boczek świeży b/z - 600 kg 8.Boczek wędzony parzony b/ż - 300 kg 9.Boczek z komina b/ż - 180 kg 10.Ćwiartka z kurczaka - 1 400 kg 11.Filet z indyka - 900 kg 12.Filet z kurczaka - 1 800 kg 13.Karkowina wieprzowa z/k - 1 000 kg 14.Karkowina wieprzowa b/k - 1 800 kg 15.Kiełbasa biała parzona - 100 kg 16.Kiełbasa biała surowa wieprzowa - 500 kg 17.Kiełbasa biała wiejska wieprzowa - 500 kg 18.Kiełbasa drobiowa - 600 kg 19.Kiełbasa ogniskowa - 300 kg 20.Kiełbasa palcówka - 800 kg 21.Kiełbasa parówkowa - 300 kg 22.Kiełbasa podwawelska - 1 200 kg 23.Kiełbasa standardowa - 300 kg 24.Kiełbasa swojska - 800 kg 25.Kiełbasa śląska - 1 000 kg 26.Kiełbasa toruńska - 600 kg 27.Kiełbasa warmińska - 80 kg 28.Kiełbasa wędzona z serem - 300 kg 29.Kiełbasa zwyczajna - 80 kg 30.Kiełbasa z pieczarkami - 200 kg 31.Kiełbasa z serem i pomidorami - 200 kg 32.Kości schabowe wieprzowe - 500 kg 33.Kurczak świeży - 800 kg 34.Łopatka wieprzowa b/k - 1 500 kg 35.Łopatka wieprzowa z/k - 500 kg 36.Mortadela popularna wieprzowa - 200 kg 37.Mortadela zwykła - 200 kg 38.Mortadela z papryką - 200 kg 39.Parówki dobre wieprzowe - 200 kg 40.Parówki wieprzowe apetitki - 250 kg 41.Porcje kulinarne (korpusy) - 300 kg 42.Schab wieprzowy b/k - 2 000 kg 43.Schab wieprzowy z/k - 1 000 kg 44.Szynka wieprzowa b/k - 1 800 kg 45.Szynka wieprzowa b/k (mięsień) - 1 800 kg 46.Szynka wieprzowa z/k - 800 kg 47.Udziec z kurczaka - 1 500 kg 48.Wątroba drobiowa - 800 kg 49.Wątroba wieprzowa - 180 kg 50.Wołowina b/k kl. I - 1 500 kg 51.Wołowina b/k kl. II - 800 kg 52.Wołowina b/k kl. III - 800 kg 53.Żeberka wieprzowe paski - 500 kg 54.Żołądki drobiowe - 600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się osoby (wykonawcy), które spełniają warunki w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu w przypadkach określonych w art. 24 ustawy. 2.Posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 3.Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 4.Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonaniu zamówienia. 5.Spełniają wymagania konieczne do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z ustawą z dnia 27.09.2006 r. (o bezpieczeństwie żywności i żywienia) (Dz. U. Nr 171 poz. 1225).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz cenowy 2. Formularz ofertowy 3. Dokumenty i oświadczenia potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu (przedstawione w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę ): aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu otwarcia ofert. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22, ust. 1 pkt. 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych i o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2. 4. Wykaz osób odpowiedzialnych za realizację zamówienia. 5. Pisemne zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia osób niezbędnych do wykonania zamówienia, jeżeli w wykazie, o którym mowa w pkt. 4, wykonawca wskazał osoby, którymi będzie dysponował.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsi1.internetdsl.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SP21.270-04/16 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 21 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Białymstoku
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych oraz drobiowych
Dodano: 2016-07-07 - SP28/ZP-02/2016 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 28 w Białymstoku.
Dodano: 2016-06-17 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-04-26 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Internatu ZSHE im. Mikołaja Kopernika w Białymstoku
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa artykułów spożywczych na rok 2016 dla potrzeb stołówki szkolnej.
Dodano: 2015-12-07 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016 dla stołówki szkolnej w Zespole Szkół i Przedszkole w Tykocinie ul.Kochanowskiego 1, 16-080 Tykocin
Dodano: 2015-12-02 - Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2016r.
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-12