Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie ogłasza przetarg
- Adres: 36-051 Górno, Górno - Sanatorium
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-17 77 28 895 , fax. 0-17 77 29 264
- Data zamieszczenia: 2013-04-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej "Sanatorium" im. Jana Pawła II w Górnie
Górno - Sanatorium
36-051 Górno, woj. podkarpackie
tel. 0-17 77 28 895, fax. 0-17 77 29 264
REGON: 00029174700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gorno.eu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wyrobów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżych (nie mrożonych) mięs wieprzowych i wołowowych oraz wyrobów mięsnych tj. Boczek wędzony, Golonka surowa, Karkówka b/k, Kaszanka, Kiełbasa golonkowa(golonka blok), Kiełbasa kminkowa, Kiełbasa toruńska, Kiełbasa szynkowa, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa lenczowa, Kiełbasa zwyczajna, Kiełbasa wiejska, kiełbasa śląska, Kości kulinarne, Łopatka wieprzowa b/k, Łopatka wołowa b/k, Pasztet popularny, Parówka, Polędwica drobiowa, Rapety wieprzowe, Salceson, Schab b/k, Słonina, Smalec, Szynka drobiowa, Szynka w siatce extra, Szynka wieprzowa mielona, Szynka konserwowa, Mięso mielone wieprzowe. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.gorno.eu/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-06-22 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-05-18 - na dostawę: mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-04-08 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2015-06-10 - MIĘSO DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-03-13 - dostawa mięsa i wędlin dla szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2015-03-13 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach wspólny słownik CPV 15110000-2,CPV 15131130-5,CPV 15131000-5, CPV 15112000-6
Dodano: 2014-06-25 - dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2014-05-10 - Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2014-03-24 - Dostawa mięsa dla Domu Pomocy Społecznej - wspólny słownik CPV 15110000-2
Dodano: 2013-12-27