Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg
- Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 048 6210198 , fax. 048 6146030
- Data zamieszczenia: 2009-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
Żytkowice
26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
tel. 048 6210198, fax. 048 6146030
REGON: 00103820000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Żytkowicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Mięsa i wędliny okreslone we wspólnym słowniku zamówień CPV w grupie 151 - szczegółowy wykaz w pkt. IV Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się dostawcy, którzy spełniają warunki: 1. określone w art. 22.1 tj. : a. Dostawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. b. Dostawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. c. Dostawca znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia d. Dostawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia zgodnie z art. 24 ust.1 pkt. 1-9 i ust 2 pkt. 1i 2 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo o zamówieniach publicznych ( Dz. U. z 2007 r. Nr. 223 poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz.1058 ) 2. Dostawca zobowiązuje się do dostarczania towaru środkami transportu przystosowanymi do transportu asortymentu określonego w grupie 151 3. Posiadają pełnomocnictwa, jeżeli Dostawcy składają wspólnie ofertę.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - W celu potwierdzenia warunków w pkt. IX należy złożyć stosowne oświadczenie (zał. nr 1 ) oraz dokumentów: 1) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-115/2015
Dodano: 2015-12-07 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2015-11-30 - Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2014-12-30 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-123/2014
Dodano: 2014-09-10 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-02-13 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2014-01-10 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2013-12-20 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2013-12-02