Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Przemyślu

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2010-11-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1 1
    37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 00032036000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jedenostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Przemyślu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin wg poniższego zestawienia: PAKIET A 1 Boczek wędzony- 800 kg 2.Filet pieczony z indyka-150kg 3.Kaszanka-600kg 4.Kiełbasa sucha krakowska -80kg 5.Kiełbasa zwyczajna-1 300kg 6.Kiełbasa żywiecka drobiowa-100kg 7.Luncheon-meat-1 100 kg 8.Mortadela drobiowa -1 000 kg 9.Mortadela wieprzowa-500 kg 10.Parówka drobiowa -900 kg 11.Parówka wieprzowa-300 kg 12.Polędwica sopocka-60kg 13.Polędwica z indyka-200 kg 14.Salceson włoski-1 000 15.Szynka wieprzowa gotowana-80 kg 16.Kiełbasa krakowska parzona-100 kg 17.Kiełbasa szynkowa wieprzowa-80 kg 18.Kiełbasa parówkowa-1 100 kg 19.Pasztet pieczony drobiowy-600 kg 20.Pasztetowa firmowa wieprzowa-800kg PAKIET B 1.Karkówka wieprzowa b/k-100 kg 2.Flaki wołowe-600 kg 3.Mięso mielone wieprzowe-200 kg 4.Mięso wieprzowe kl.I (duże kawałki)-400 kg 5.Mięso wołowe kl. I (duże kawałki)-100 kg 6.Wątroba wieprzowa-700 kg PAKIET C 1.Kurczęta całe-1 100 kg 2.Piersi z kurczaka bez skóry-400 kg 3.Mięso drobiowe mielone-1 200 kg 4.Podudzie z kurczaka-dramstik-600 kg 5.Serca drobiowe-400 kg 6.Skrzydło z kurczaka-200 kg 7.Żołądki drobiowe-300 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach