Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej

Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 37500 Jarosław, ul. Kościuszki
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 621-47-02
  • Data zamieszczenia: 2018-02-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Kościuszki 18
    37500 Jarosław, woj. podkarpackie
    tel. 016 621-47-02
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz.jaroslaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1 - dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin: karkówka b/k – 720 kg ; łopatka wieprzowa b/k - 5400kg; schab b/k – 1800 kg; szynka wieprzowa b/k – 1200 kg.; łopatka wołowa b/k – 1200 kg; flaki wołowe gotowane krojone. – 240 kg ; serca wieprzowe – 240 kg.; wątroba wieprzowa – 240 kg.; słonina bez skóry – 240 kg. ; boczek wędzony b/ż – 480 kg.; kaszanka pieczona – 1200 kg. ; kiełbasa krakowska parzona – 1200 kg.; kiełbasa regionalna – 3000 - kg.; kiełbasa szynkowa extra - 1200 kg.; kiełbasa wiejska – 720 kg. ; kiełbasa zwyczajna – 2400 kg.; parówki delikatesowe - 720 kg.; pasztet domowy pieczony – 600 kg.; pasztetowa – 480 kg.; pieczeń rzymska – 1200 kg.; lencz – 480 kg ; polędwica sopocka – 600 kg.; salceson - 720 kg.; szynka staropolska – 1200 kg.; Zadanie nr 2 dostawa mięsa drobiowego i wędlin: filet świeży z kurczaka / surowy - 960 kg; kurczak świeży cały / surowy -1080 kg; polędwica kanadyjska - 480 kg; porcja rosołowa - kości drobiowe – 960 kg; szynka - 600 kg; udko bez grzbietu z kurczaka – 3840 kg; wątroba drobiowa -z kurczaka – 240 kg; żołądki drobiowe -z kurczaka – 240 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz Ofertowy Formularze Cenowe Próbki

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach