Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
- Data zamieszczenia: 2012-01-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Szymanowskiego 6 6
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
REGON: 00031986500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Mięso wołowe bez kości świeże, mięso uzyskane z części ćwierćtuszy tylnej, z części udźca po odkostnieniu całkowitym, ściągnięciu tłuszczu i błon ścięgnistych mięśni w ilości 200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 2. Mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże, w ilości 5000 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0.5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 3. Mięso mielone wołowe świeże, w ilości 500 kg, pakowane hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0.5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 4. Kurczaki świeże w ilości 2000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 5. Udka z kurczaka świeże (waga 1 sztuki do 300g, porcje o zbliżonej wielkości) w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 6. Skrzydełka z kurczaka świeże w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 7. Żołądki drobiowe świeże w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 8. Serca drobiowe świeże w ilości 500kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 9. Filet z piersi kurczaka świeży w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 10. Łopatka wieprzowa bez kości świeża w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 11. Schab bez kości świeży w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 12. Słonina świeża w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 13. Karkówka wieprzowa świeża w ilości 1000kg. minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 14. Hamburger wieprzowy (waga 1 sztuki 100g) w ilości 1200 kg, pakowany hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0.5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy. 15. Hamburger drobiowy (waga 1 sztuki 100g) w ilości 1200 kg, pakowany hermetycznie w opakowania jednostkowe od 0.5 do 1 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy 16. Kiełbasa wiejska, z mięsa wieprzowego, minimalna zawartość mięsa 75%, w osłonkach naturalnych wieprzowych, wędzona, zawartość tłuszczu do 15%, w ilości 600 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 17. Kiełbasa zwyczajna w ilości 2200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 18. Kiełbasa mortadela w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 19. Kiełbasa śląska (kalibrowana około 100g), produkt z mięsa wieprzowego, minimalna zawartość mięsa 65%, średnio-rozdrobniona, w naturalnych osłonkach wieprzowych, wędzona, parzona, zawartość tłuszczu do 25%, w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 20. Kiełbasa biała parzona wieprzowa (kalibrowana około 100g),minimalna zawartość mięsa 65%, produkt średnio-rozdrobniony, parzony, nadziewany w naturalne osłonki wieprzowe,w ilości 1000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 21. Kabanosy drobiowe, z mięsa drobiowego-wędzone, w ilości 400 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 22. Kiełbasa podwawelska, z mięsa wieprzowego, minimalna zawartość mięsa 70%)w osłonkach naturalnych, wędzona, w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 23. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 2000 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 24. Kiełbasa śniadaniowa, produkt z mięsa wieprzowo - wołowego w osłonkach o dużej średnicy, średnio-rozdrobniona, w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 25. Kiełbasa kanapkowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 26. Kiełbasa kminkowa, produkt z mięsa wieprzowego z widocznym dodatkiem kminku, grubo-rozdrobniona, w osłonkach o dużej średnicy, wędzona, parzona, w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 27. Kiełbasa szynkowa grubo-rozdrobnione mięso wieprzowe(min 75%), wędzona, parzona, zawartość tłuszczu do 10% w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 28. Krakowska parzona, grubo-rozdrobnione mięso wieprzowo - wołowe, wędzona, parzona, w ilości 400 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 29. Szynka mielona w ilości 500 kg, średnio-rozdrobniona, minimalna zawartość mięsa wieprzowego 65%, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 30. Mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 31. Mielonka drobiowa w ilości 1200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 32. Szynka drobiowa, z mięsa drobiowego, minimalna zawartość mięsa drobiowego 80%, w osłonce barierowej, w ilości 800 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 33. Polędwica drobiowa, z piersi drobiowych, minimalna zawartość mięsa drobiowego 80%, w osłonkach o dużej średnicy, w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 34. Szynka z indyka , z mięsa indyczego, minimalna zawartość mięsa 80%, w osłonce barierowej w ilości 600 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 35. Parówka gruba w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 36. Winerki w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 37. Serdelki drobiowe w ilości 1500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 38. Boczek wędzony w ilości 200 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 39. Pasztet pieczony w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 40. Pasztet luksusowy w ilości 500 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od daty dostawy. 41. Parówka drobiowa w ilości 600kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy. 42. Kabanos wieprzowy wędzony, minimalna zawartość mięsa wieprzowego 75% w ilości 300 kg, minimalny termin przydatności do spożycia 6 dni od daty dostawy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby organizacji festynów dla społeczności lokalnej w ramach Programu Aktywności Lokalnej w trakcie realizowania projektu -Partnerstwo na rzecz aktywnej integracji w powiecie zawierciańskim.
Dodano: 2016-06-13 - Dostawy wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.307.3.2015)
Dodano: 2015-06-11 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2014-12-19 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH W POSTACI WĘDLIN ORAZ PRODUKTÓW WOŁOWYCH (FLAKÓW) DO SZKOŁY POLICJI W KATOWICACH W 2015 r.
Dodano: 2014-10-10 - Zakup artykułów spożywczych na potrzeby związane z realizacja projektu /Czas na zmiany/
Dodano: 2014-02-28 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2014-02-07 - Dostawa kiełbasy do grzania dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Raciborzu
Dodano: 2013-12-13 - DOSTAWA WĘDLIN
Dodano: 2013-06-07 - Przetarg nieograniczony na zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2013-04-25 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji, w podziale na 5 części
Dodano: 2013-02-01