Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg

  • Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
  • Data zamieszczenia: 2011-11-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
    ul. Rokitniańska 1 1
    37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
    REGON: 00032036000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET A 1.Boczek wędzony-800 kg 2.Filet pieczony z indyka-150 kg 3.Kaszanka-600 kg 4.Kiełbasa sucha krakowska -80 kg 5.Kiełbasa zwyczajna-1 300 kg 6.Kiełbasa żywiecka drobiowa -100 kg 7.Lencz-1 100 kg 8.Mortadela drobiowa -1 000 kg 9.Mortadela wieprzowa-500 kg 10.Parówka drobiowa - 900 kg 11.Parówka wieprzowa-300 kg 12.Polędwica sopocka-60 kg 13.Polędwica z indyka-200 kg 14.Salceson włoski-1 000 kg 15.Szynka wieprzowa gotowana-80 kg 16.Kiełbasa krakowska parzona-100 kg 17.Kiełbasa szynkowa wieprzowa-80 kg 18.Kiełbasa parówkowa -1 100 kg 19.Pasztet pieczony drobiowy-600 kg 20.Pasztetowa firmowa wieprzowa-800 kg 21.Kiełbsaa szynkowa drobiowa-100 kg 22.Serdelki drobiowe -200 kg 23.Serdelki wieprzowe -200 kg 24.Mielonka wieprzowa-300 kg 25.Pieczeń drobiowa -300 kg 26.Przysmak śniadaniowy -400 kg PAKIET B 1.Karkówka wieprzowa b/k - 100 kg 2.Flaki wołowe -600 kg 3.Mięso mielone wieprzowe -200 kg 4.Mięso wieprzowe kl.I (duże kawałki) -400 kg 5.Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) -100 kg 6.Wątroba wieprzowa -700 kg PAKIET C 1.Kurczęta całe -1 100 kg 2.Piersi z kurczaka bez skóry -400 kg 3.Mięso drobiowe mielone - 1 200 kg 4.Podudzie z kurczaka-dramstik - 600 kg 5.Serca drobiowe - 400 kg 6. Skrzydło z kurczaka - 200 kg 7.Żołądki drobiowe - 300 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach