Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-16 678 92 71 , fax. 0-18 678 61 31
- Data zamieszczenia: 2011-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
ul. Rokitniańska 1 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 0-16 678 92 71, fax. 0-18 678 61 31
REGON: 00032036000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET A 1.Boczek wędzony-800 kg 2.Filet pieczony z indyka-150 kg 3.Kaszanka-600 kg 4.Kiełbasa sucha krakowska -80 kg 5.Kiełbasa zwyczajna-1 300 kg 6.Kiełbasa żywiecka drobiowa -100 kg 7.Lencz-1 100 kg 8.Mortadela drobiowa -1 000 kg 9.Mortadela wieprzowa-500 kg 10.Parówka drobiowa - 900 kg 11.Parówka wieprzowa-300 kg 12.Polędwica sopocka-60 kg 13.Polędwica z indyka-200 kg 14.Salceson włoski-1 000 kg 15.Szynka wieprzowa gotowana-80 kg 16.Kiełbasa krakowska parzona-100 kg 17.Kiełbasa szynkowa wieprzowa-80 kg 18.Kiełbasa parówkowa -1 100 kg 19.Pasztet pieczony drobiowy-600 kg 20.Pasztetowa firmowa wieprzowa-800 kg 21.Kiełbsaa szynkowa drobiowa-100 kg 22.Serdelki drobiowe -200 kg 23.Serdelki wieprzowe -200 kg 24.Mielonka wieprzowa-300 kg 25.Pieczeń drobiowa -300 kg 26.Przysmak śniadaniowy -400 kg PAKIET B 1.Karkówka wieprzowa b/k - 100 kg 2.Flaki wołowe -600 kg 3.Mięso mielone wieprzowe -200 kg 4.Mięso wieprzowe kl.I (duże kawałki) -400 kg 5.Mięso wołowe kl. I (duże kawałki) -100 kg 6.Wątroba wieprzowa -700 kg PAKIET C 1.Kurczęta całe -1 100 kg 2.Piersi z kurczaka bez skóry -400 kg 3.Mięso drobiowe mielone - 1 200 kg 4.Podudzie z kurczaka-dramstik - 600 kg 5.Serca drobiowe - 400 kg 6. Skrzydło z kurczaka - 200 kg 7.Żołądki drobiowe - 300 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
Dodano: 2015-11-23 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-10-20 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
Dodano: 2015-07-09 - DOSTAWĘ WĘDLIN I MIĘSA DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WYSOCKU
Dodano: 2015-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2015-01-05 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Dodano: 2014-11-25 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-09-22 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok.
Dodano: 2014-07-03 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2014-06-06