Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna 8
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 094 3618589
- Data zamieszczenia: 2010-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 094 3618589
REGON: 00060196900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I - mięso wieprzowe gulaszowe -6000 kg, mięso wołowe kl.II-2200 kg Część II- blok mielony-800 kg, blok mortadelowy-1500 kg, blok szynkowy- 300 kg, kaszanka- 1000 kg, kiełbasa biała-300kg,biwakowa-1500kg,jarmarczna-1500kg,kanapkowa-1500kg kozacka-1500 kg, krakowska parzona-1300kg,podlaska-700kg,podwawelska-140kg,rawska 140kg toruńska-700kg,parówki-1600 kg, pieczeń wiejska-800kg,salceson włoski-900kg serdelki-1600kg,szynka wieprzowa-140kg,ogonówka wieprzowa -140kg, wątroba wieprzowa -1800 kg, pasztet zapiekany -800kg,szynka delikatesowa-140 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin, podrobów i wyrobów podrobowych wieprzowych i wołowych
Dodano: 2011-09-22 - sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin, podrobów i wyrobów podrobowych wieprzowych i wołowych
Dodano: 2011-07-07 - sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin, podrobów i wyrobów podrobowych wieprzowych i wołowych
Dodano: 2010-10-21 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin, podrobów i wyrobów podrobowych wieprzowych i wołowych.
Dodano: 2009-10-12