SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ogłasza przetarg
- Adres: 21-040 Świdnik, ul. Bolesława Leśmiana 4
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. +48 814523067
- Data zamieszczenia: 2022-12-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ul. Bolesława Leśmiana 4
21-040 Świdnik, woj. lubelskie
tel. +48 814523067
REGON: 431010878 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozswidnik.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa mięsa i wędlin.Pakiet Nr 1 ( Mięso i wędliny wieprzowe )Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierający informację o asortymencie i ilościach określa Załącznik Nr 1 — Formularz Asortymentowo — Cenowy, do niniejszej Specyfikacji.Przedmiotem zamówienia jest Dostawa mięsa i wędlin.Pakiet Nr 2 (Mięso i wędliny drobiowe).Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierający informację o asortymencie i ilościach określa Załącznik Nr 1 — Formularz Asortymentowo — Cenowy, do niniejszej Specyfikacji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy:1) nie podlegają wykluczeniu w okolicznościach, o których mowa w art. 108 ust. 1 ustawy Pzp oraz na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego.2) spełniają warunki udziału w postępowaniu, określone przez zamawiającego w ogłoszeniu o zamówieniu i niniejszej SWZ.2. OKREŚLENIE WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:1) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,c) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,d) zdolności technicznej lub zawodowej- Zamawiający wymaga dokumentów:Wykazu dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń powtarzających się lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane lub są wykonywane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz którego dostawy zostały wykonane, a w przypadku świadczeń powtarzających się lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń powtarzających się lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wystawione w okresie ostatnich 3 miesięcy- wzór druku Wykazu dostaw stanowi Załącznik Nr 5 do SWZ.Zamawiający uzna spełnienie tego warunku, gdy Wykonawca wykaże, że wykonał, a w przypadku świadczeń powtarzających się lub ciągłych również wykonuje w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, co najmniej 1 dostawę mięsa i wędlin o wartości nie mniejszej niż 40.000,00 złotych brutto.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-11
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
Dodano: 2024-04-03 - Dostawa produktów spożywczych dla stołówki w Zespole Szkoły Podstawowej i Przedszkola Samorządowego w Chodlu
Dodano: 2024-02-17 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - "Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2024 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
Dodano: 2023-11-24 - „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2023 – 2024”
Dodano: 2023-08-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 50 w Lublinie
Dodano: 2023-07-24 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2023-06-16 - Sukcesywna dostawa produktów żywieniowych do stołówek Zespołu Szkół im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym 2023
Dodano: 2023-03-23 - ”Dostawa artykułów i produktów spożywczych – mięso i wędliny w 2023 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-02-13