Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 26600 Radom, ul. Wolanowska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0 48 38 37 104 , fax. 048 38 37 103
  • Data zamieszczenia: 2017-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Wolanowska 120
    26600 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 0 48 38 37 104, fax. 048 38 37 103
    REGON: 32082200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Część nr 1 dostawa wędlin lp Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień 1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 4400 CPV 15131130-5 2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 1500 CPV 15131130-5 3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 3000 CPV 15131310-1 4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 3000 CPV 15131130-5 5 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 1800 CPV 15131130-5 6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 1500 CPV 15131130-5 7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej kg 2500 CPV 15131130-5 8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej kg 3600 CPV 15131134-3 9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby kg 3000 CPV 15131130-5 10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 3000 CPV 15131130-5 11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej kg 1000 CPV 15131134-3 12 Salceson podrobowy - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej kg 1000 CPV 15131134-3 13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5 14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5 15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 1600 CPV 15131130-5 16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 2000 CPV 15131130-5 17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 1500 CPV 15131130-5 18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5 19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki kg 500 CPV 15131130-5 20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 300 CPV 15131130-5 21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 500 CPV 15131130-5 22 Boczek wędzony bez kości - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 1000 CPV 15131400-9 23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 1000 CPV 15131130-5 24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej kg 1500 CPV 15131130-5 25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 500 CPV 15131130-5 26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej kg 500 CPV 15131130-5 27 Ogonówka wędzona parzona o zawartości mięsa minimum 50% kg 800 CPV 15131400-9 Część nr 2 dostawa mięsa 1 Serca wołowe (mrożone) kg 1500 CPV15114000-0 2 Żeberka wieprzowe kg 500 CPV 15131400-9 3 Smalec kg 1000 CPV 15412100-0 4 Słonina bez skóry kg 2000 CPV 15412100-0 5 Wołowina II(mrożona) – 100% mięso kg 2000 CPV15111100-0 6 Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso kg 1500 CPV 15113000-3 7 Wątroba wieprzowa świeża kg 4500 CPV 15114000-0 8 Wątroba wołowa świeża kg 100 CPV 15114000-0 9 Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso kg 1100 CPV 15131400-9 10 Wołowina I udziec (mrożona) - 100% mięso kg 1000 CPV15111100-0 11 Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży kg 600 CPV 15113000-3 12 Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża kg 2000 CPV 15113000-3 13 Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży kg 600 CPV 15113000-3 14 Mięso mielone wołowe II A ( mrożone ) kg 1000 CPV 15111000-5 15 Mięso mielone wieprzowe II A ( mrożone ) kg 1000 CPV 15111000-5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach