Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 26600 Radom, ul. Wolanowska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0 48 38 37 104 , fax. 048 38 37 103
- Data zamieszczenia: 2016-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Wolanowska 120
26600 Radom, woj. mazowieckie
tel. 0 48 38 37 104, fax. 048 38 37 103
REGON: 32082200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Radomiu przez okres 12 miesięcy.Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 4400 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 1200 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 2900 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 2600 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 2500 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 2100 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej kg 1800 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej kg 4500 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby kg 3500 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 3500 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej kg 1000 Salceson podrobowy - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej kg 2000 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1500 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 800 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 2700 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 1500 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% kg 1500 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 600 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki kg 300 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 300 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 300 Boczek wędzony bez kości - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60% kg 1000 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20% kg 500 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej kg 1500 Serca wołowe (mrożone) kg 1500 Żeberka wieprzowe kg 500 Smalec kg 1200 Słonina bez skóry kg 3500 Wołowina II(mrożona) – 100% mięso kg 3500 Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso kg 3500 Wątroba wieprzowa świeża kg 2500 Boczek surowy - 100% mięso kg 1100 Wołowina I udziec (mrożona) - 100% mięso kg 700 Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso kg 500 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 300 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej kg 500 Kiełbasa krakowska pieczona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona pieczona lub wędzona parzona i pieczona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg. 500 Schab surowy wieprzowy bez kości - 100% mięso kg. 100 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2024-02-11 - Dostawy mięs i wędlin wieprzowych
Dodano: 2024-01-24 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Centrum Wspierania Rodzin „Rodzinna Warszawa”.
Dodano: 2023-12-21 - Dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Łosicach
Dodano: 2023-10-19 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jedlance
Dodano: 2023-06-19 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-04-27 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin.
Dodano: 2023-03-27 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-02-21 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-12 - Dostawy wędlin wieprzowych i wołowych
Dodano: 2023-01-11