Dom Pomocy Społecznej w Ślesinie ogłasza przetarg
- Adres: 62-561 Ślesin, ul. Kościelna 46
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-63 2704137 , fax. 0-63 2704137
- Data zamieszczenia: 2014-01-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Ślesinie
ul. Kościelna 46 46
62-561 Ślesin, woj. wielkopolskie
tel. 0-63 2704137, fax. 0-63 2704137
REGON: 31109548000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.powiat.konin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: powiatowa jednostka samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Ślesinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i wędlin za wyjątkiem drobiowych winna następować na koszt i ryzyko Wykonawcy do siedziby Domu Pomocy Społecznej w Ślesinie nie rzadziej niż 2 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 10.30 w terminach i ilościach każdorazowo ustalonych z Wykonawcą przez pracowników Zamawiającego. Dostawa mięsa i wędlin drobiowych winna następować na koszt i ryzyko Wykonawcy do siedziby Domu Pomocy Społecznej w Ślesinie nie rzadziej niż 3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30 do 10.30 w terminach i ilościach każdorazowo ustalonych z Wykonawcą przez pracowników Zamawiającego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Specyfikacji Istotnych warunków zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: ocena organoleptyczna
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://dpsslesin.bip.eur.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24