Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 64-980 Trzcianka, ul. 27 Stycznia 41
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2162366 , fax. 067 2162366
  • Data zamieszczenia: 2010-12-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. 27 Stycznia 41 41
    64-980 Trzcianka, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2162366, fax. 067 2162366
    REGON: 00029620700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.czarnkowsko-trzcianecki.bipst.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    15113000-3 Łopatka wieprzowa b/k / PN-86/A-82002/ 600 kg, 15113000-3 Schab wieprzowy b/k / PN-86/A-82002/ 200 kg, 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k / PN-86/A-82002/ 460 kg, 15111100-0 Wołowina extra b/k /PN-88/A-82003/ 35 kg, 15111100-0 Wołowina gulaszowa /PN-A-82011/ 35 kg, 15113000-3 Wieprzowina gulaszowa/PN-A-82011/ 180 kg, 15113000-3 Żeberka wieprzowe surowe/ PN-86/A-82002/ 180 kg, 15113000-3 Mięso wieprzowe mielone /Farsz klopsowy/ /PN-A-82009/ 250 kg, 15131200-7 Żeberka wędzone /PN-A-82007/ 50 kg, 15113000-3 Szynka wieprzowa świeża b/k / PN-86/A-82002/ 110 kg, 15113000-3 Boczek świeży wieprzowy / PN-86/A-82002/ 40 kg, 15113000-3 Boczek świeży wieprzowy z żeberkami / PN-86/A-82002/ 50 kg, 15113000-3 Biodrówka wieprzowa / PN-86/A-82002/ 200 kg, 15131200-7 Boczek wieprzowy wędzony bez żeberek /PN-A-82007/ 10 kg, 15131200-7 Boczek wieprzowy, parzony, bez żeberek /PN-A-82007/ 25 kg 15113000-3 Golonka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002/ 35 kg, 15113000-3 Słonina świeża /PN-86/A-82004/ 30 kg, 15113000-3 Kości wieprzowe (schabowe) /PN-76/A-85712/ 300 kg, 15114000-0 Płuca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg, 15114000-0 Ozory wieprzowe/PN-86/A-82004/ 50kg, 15114000-0 Serca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg, 15114000-0 Wątroba wieprzowa /PN-86/A-82004/ 120 kg, 15114000-0 Żołądki wieprzowe parzone /PN-86/A-82004/ 300 szt., 15114000-0 Flaki wołowe/PN-86/A-82004/ 80 kg, 15131134-3 Kaszanka jęczmienna /PN-86/A-82004/ 80 kg, 15131130-5 Kiełbasa firmowa /PN-A-82007/ 200 kg, 15131130-5 Kiełbasa serdelki /PN-A-82007/ 320 kg, 15131130-5Parówki cienkie /PN-A-82007/ 120 kg, 15131130-5 Parówki cielęce/PN-A-82007/ 100 kg, 15131130-5 Kiełbasa biała parzona /PN-A-82007/ 150 kg, 15131130-5 Kiełbasa mortadela /PN-A-82007/ 80 kg, 15131130-5 Kiełbasa mielonka /PN-A-82007/ 180kg, 15131130-5 Kiełbasa śląska /PN-A-82007/ 160kg, 15131130-5 Kiełbasa szynkowa /PN-A-82007/ 100kg, 15131130-5 Kiełbasa żywiecka /PN-A-82007/ 70 kg, 15131130-5Kiełbasa krakowska parzona /PN-A-82007/ 80kg, 15131130-5 Kiełbasa surowa polska /PN-A-82007/ 40 kg, 15131130-5 Kiełbasa jałowcowa /PN-A-82007/ 50kg, 15131130-5 Kiełbasa słoikowa /PN-A-82007/ 50 kg, 15131130-5 Kiełbasa krotoszyńska /PN-A-82007/ 50kg, 15131130-5 Metka łososiowa /PN-A-82007/ 35kg, 15131130-5 Metka cebulowa /PN-A-82007/ 35kg, 15131130-5 Metka rycerska /PN-A-82007/ 30kg, 15131130-5 Szynka gotowana /PN-A-82007/ 80kg, 15131130-5 Szynka wędzona /PN-A-82007/ 10kg, 15131130-5 Szynka konserwowa /PN-A-82007/ 90kg, 15131130-5 Szynka w galarecie /PN-A-82007/ 80kg, 15131130-5 Ogonówka wędzona /PN-A-82007/ 10kg, 15131130-5 Polędwica wędzona /PN-A-82007/ 14kg, 15131130-5 Salceson czarny /PN-86/A-82004/ 60kg, 15131130-5 Salceson biały /PN-86/A-82004/ 60kg, 15131310-1 Pasztetowa wędzona /PN-86/A-82004/ 80kg, 15131310-1 Pasztet luksusowy /PN-86/A-82004/ 80kg, 15131310-1 Pasztet pieczony /PN-86/A-82004/ 40kg, 15113000-3 Kości wieprzowe wędzone /PN-A-82007/ 10kg, 15113000-3 Ogony wędzone /PN-A-82007/ 50kg, 15412100-0 Smalec /PN-90/A-85802/ 50kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.czarnkowsko-trzcianecki.bipst.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach