Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 63-400 Ostrów Wielkopolski, ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-62 7356467 , fax. 0-62 7356470
- Data zamieszczenia: 2010-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1 1
63-400 Ostrów Wielkopolski, woj. wielkopolskie
tel. 0-62 7356467, fax. 0-62 7356470
REGON: 00032032500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
GRUPA A - Łopatka BK - 500,00 kg; Boczek św. - 1500,00 kg; Wątroba - 600,00 kg; Kiełb.Szynkowa - 350,00 kg; Kiełb. Zwyczajna - 2500,00 kg; Kiełb. Mielonka - 1200,00 kg; Parówkowa - 1400,00 kg; Mortadela - 1100,00 kg; Boczek wędzony - 400,00 kg; Podgardle wędzon. - 300,00 kg; Kiełb. biała - 100,00 kg; Metka cebulowa - 1100,00 kg; Pieczeń rzymska - 1100,00 kg; Kaszanka gruba - 1000,00 kg; Pasztet del. - 300,00 kg; Salceson czarny - 1000,00 kg; Smalec - 200,00 kg; GRUPA B - Parówki drobiowe - 1500,00 kg; Śląska drobiowa - 250,00 kg; Szynka drobiowa - 250,00 kg; Mielonka drob - 1200,00 kg; GRUPA C - Udko drobiowe - 800,00 kg; Filet drobiowy - 50,00 kg; Skrzydła drob.kurcz. - 2500,00 kg; Kurczak w całości - 200,00 kg; GRUBA D - Pasztet konserw. (100g-150g alumpack) - 1000,00 kg; Konserwa mięsna (300g-350g samootwieracz) - 600,00 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/details,900,198,przetarg-nieograniczony-na-dostawe-mies
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24