Przetargi.pl
Dostawa mięsa i produktów drobiowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Klimkówce, Klimkówka 67 38-312 Ropa.

Dom Pomocy Społecznej w Klimkówce ogłasza przetarg

  • Adres: 38-312 Ropa, Klimkówka 67
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 351 61 72 , fax. 18 351 61 72
  • Data zamieszczenia: 2010-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Klimkówce
    Klimkówka 67 67
    38-312 Ropa, woj. małopolskie
    tel. 18 351 61 72, fax. 18 351 61 72
    REGON: 49049071100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i produktów drobiowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Klimkówce, Klimkówka 67 38-312 Ropa.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i produktów drobiowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Klimkówce, Klimkówka 67 38-312 Ropa. Rodzaj zamawianych artykułów: mięsa i produktów drobiowych oraz przewidywana ich maksymalna ilość zostały określone w Arkuszu Propozycja Cenowa, stanowiącym załącznik do specyfikacji. 2. Wykonawca dostarcza zamówione artykuły: mięso i produkty drobiowe każdorazowo własnym transportem do magazynu Zamawiającego, na swój koszt i ryzyko. 3. Dostawy będą realizowane na bieżąco w stałych terminach wzajemnie uzgodnionych lub w ciągu 24 godzin od chwili otrzymania przez Wykonawcę zapotrzebowania Zamawiającego za pośrednictwem faksu lub telefonicznego powiadomienia na numer podany w ofercie. 4. Zamawiający wymaga, aby dostarczane artykuły: mięso i produkty drobiowe odpowiadały wymogom określonym w: a) ustawie z dnia 21 grudnia 2000 roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tekst jedn. Dz. U. z 2005 r. nr 187 poz.1577 z późn. zm.), b) ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171 poz.1225 z późn. zm.), c) ustawie z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. nr 17, poz. 127 z późn. zm.), oraz d) rozporządzeniu (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: -
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach