Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 63-400 Ostrów Wielkopolski, ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-62 7356467 , fax. 0-62 7356470
- Data zamieszczenia: 2011-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. kard. Mieczysława Ledóchowskiego 1 1
63-400 Ostrów Wielkopolski, woj. wielkopolskie
tel. 0-62 7356467, fax. 0-62 7356470
REGON: 00032032500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i poduktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Łopatka BK 500,00 kg; 2.Boczek św. 1200,00 kg; 3.Wątroba 1000,00 kg; 4.Kiełb.Szynkowa 350,00 kg; 5.Kiełb. Zwyczajna 2100,00 kg; 6.Kiełb. Mielonka 1200,00 kg; 7.Parówkowa 1200,00 kg; 8.Mortadela 1200,00 kg; 9.Boczek wędzony 600,00 kg; 10.Podgardle wędzon. 300,00 kg; 11.Kiełb. biała 100,00 kg; 12.Metka cebulowa 1200,00 kg; 13.Pieczeń rzymska 1100,00 kg; 14.Kaszanka gruba 800,00 kg; 15.Pasztet del. 400,00 kg; 16.Salceson czarny 1200,00 kg;17.Smalec 100,00 kg; 18.Parówki drobiowe 1500,00 kg; 19.Śląska drobiowa 350,00 kg; 20.Szynka drobiowa 350,00 kg; 21.Mielonka drob 1500,00 kg; 22.Udko drobiowe 1200,00 kg; 23.Filet drobiowy 50,00 kg; 24.Skrzydła drob.kurcz. 2500,00 kg; 25.Kurczak w całości 200,00 kg; 26.Pasztet konserw. 1000,00 kg; 27.Konserwa mięsna 800,00 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24