Przetargi.pl
Dostawa mięsa i jego przetworów dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porebię

Zespół Szkoleniowo-Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie ogłasza przetarg

  • Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. 1 Maja 62
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-75 717 23 43 , fax. 0-75 717 20 26
  • Data zamieszczenia: 2010-07-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkoleniowo-Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie
    ul. 1 Maja 62 62
    58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
    tel. 0-75 717 23 43, fax. 0-75 717 20 26
    REGON: 23106990300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD BUDŻETOWY

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i jego przetworów dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porebię
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie. Dostawy objęte przedmiotem zamówienia winny być świadczone niezależnie od warunków pogodowych, codziennie, na telefoniczne zgłoszenie Zamawiającego. Dopuszcza się złożenie zamówienia faksem lub e-mailem. Zamówienie realizowane ma być na drugi dzień po telefonicznym zamówieniu towaru przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego. Dostarczanie przedmiotu zamówienia winno odbywać się na ryzyko i koszt własny wykonawcy, własnym specjalistycznym transportem zgodnie z obowiązującym prawem i zasadami dobrej praktyki higienicznej. Wszelkie koszty wydania przedmiotu umowy, w szczególności koszty opakowania, przesyłania, załadunku, rozładunku i ubezpieczenia ponosi Wykonawca. Dostawa następować będzie w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 15:00. Dostarczany asortyment musi być świeży i spełniać wymogi jakościowe dotycząc wytwarzania, przechowywania i transportu produktów żywnościowych w systemie kontroli HACCP. Wszystkie wyroby objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) muszą posiadać czytelne, trwałe metki z nazwą producenta, datą produkcji, wagą, datą przydatności do spożycia i nazwą dostarczonego wyrobu. Wymagane terminy przydatności do spożycia: mięso świeże w terminem przydatności min. 3 dni, mięso pakowane próżniowo z terminem przydatności min. 7 dni, wędliny pakowane próżniowo z terminem przydatności do spożycia min. 10 dni. 1.Zakres przedmiotowy: L.p. Nazwa towaru Norma Opis Szacunkowa wielkość zamówienia (KG) wieprzowina świeża 1. karkówka wieprzowa bez kości PN-86/A-82002 całkowicie odkostniona, słonina całkowicie zdjęta 230 kg 2. łopatka wieprzowa bez kości PN-86/A-82002 mięso odtłuszczone, całkowicie odkostnione 410 kg 3. podgardle surowe PN-86/A-82002 mięso odkostnione, 20 kg 4. schab z kością i polędwicą PN-86/A-82002 słonina ze schabu zdjęta 360 kg 5. słonina PN-86/A-82004 bez skóry, surowa niemrożona, 10 kg 6. golonka z/k tylna PN-86/A-82002 golonka wyluzowana bez kości, chuda peklowana 10 kg 7. wątroba wieprzowa PN-86/A-82004 barwa ciemno czerwona, zapakowana hermetycznie 10 kg 8. żeberka wieprzowe mięsne PN-86/A-82002 żeberka o niewielkim przeroście tłuszczowym, zawartością min. 5 cm mięsa nad kością 30 kg 9. boczek surowy chudy PN-86/A-82002 nie mrożony spełniający wymagania normy 10 kg drób świeży 10. kurczak świeży cały PN-92/A-86521 waga jednostkowa ok. 1,5 kg - 2,5 kg, 60 kg 11. filet z piersi z kurczaka świeżego PN-92/A-86521 płaty pojedyncze lub podwójne, bez przylegającej skóry 180 kg 12. udka kurczaka świeże PN-92/A-86521 pałka z udźcem bez korpusu waga 250-300 g. 140 kg 13. porcje rosołowe z kurczaka PN-92/A-86521 porcja rosołowa z szyją, 30 kg 14. skrzydełka z kurczaka PN-92/A-86521 skrzydełka z kawałkiem mięsa z przeznaczeniem na grilla 70 kg wołowina świeża 15. flaki wołowe krojone PN-86/A-82004 flaki wołowe świeże, oczyszczone, 20 kg 16. wołowina pieczeniowa PN-88/A-82003 wołowina ekstra zrazowa bez kości, może być antrykot wołowy bez kości 10 kg wędliny drobiowe 17. filet drobiowy faszerowany PN-92/A-86521 Rolada z fileta drobiowego faszerowana , zawartość mięsa drobiowego: min. 50% 30 kg 18. szynka z indyka PN-92/A-86521 może być polędwica z indyka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 30 kg 19. polędwica drobiowa PN-92/A-86521 Polędwica z kurczaka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 20 kg 20. szynka drobiowa PN-A-82007 podwędzana, wyprodukowana z surowca drobiowego grubo rozdrobnionego, z dodatkiem przypraw, gotowana, nieprasowana, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 30 kg 21. wędzonka indycza PN-92/A-86521 pierś z indyka, nie mielona, wędzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 60 % 20 kg 22. parówka drobiowa podwędzana PN-92/A-86521 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 30 % 50 kg 23. serdelki drobiowe PN-92/A-86521 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min 30 %, długość do 9 cm. 80 kg 24. galantyna z drobiu PN-92/A-86521 mięso drobiowe w galarecie, formowane w formie rolady, zawartość mięsa drobiowego: min. 50 % 30 kg 25. pasztet pieczony drobiowy PN-92/A-86521 pasztet pieczony z mięsa drobiowego, pieczony w piecu w foremkach, zawartość mięsa drobiowego min. 60% 20 kg wędliny wieprzowe 26. baleron gotowany PN-A-82007 wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 70 %, 50 kg 27. boczek wędzony PN-A-82007 łuskany, parzony, chudy, spełniający normę tłuszczu dla boczku bez żeberek, zawartość mięsa wieprzowego: min. 80 %, 50 kg 28. kaszanka grillowa PN-A-82007 kaszanka grillowa lub krupniok z podrobami wielkość wagowa od 100 -130 g, zawartość mięsa wieprzowego: min. 30 %, 10 kg 29. kiełbasa biała parzona PN-A-82007 Parzona, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 20 kg 30. kiełbasa biała surowa PN-A-82007 Surowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 20 kg 31. kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007 grubo rozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa min. 70 % 70 kg 32. kiełbasa śląska PN-A-82007 kiełbasa średniorozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 40 %, kalibrowana na 100-130 g. 140 kg 33. kiełbasa szynkowa PN-A-82007 kiełbasa grubo rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 65 % 100 kg 34. kiełbasa żywiecka PN-A-82007 kiełbasa grubo rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, podsuszana, zawartość mięsa wieprzowego min. 70 % 10 kg 35. łopatka gotowana PN-A-82007 porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 50 % 30 kg 36. ogonówka PN-A-82007 porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 70 % 70 kg 37. pieczeń a ala kaczka PN-A-82007 mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa, pieczona, zawartość mięsa min. 20 % 20 kg 38. parówki wieprzowe PN-A-82007 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min 30 % 150 kg 39. pasztet pieczony wieprzowy PN-A-82007 mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa wieprzowego pieczona, zawartość mięsa min. 60 % 10 kg 40. polędwica sopocka PN-A-82007 wyrób wieprzowy o zachowanej strukturze tkankowej, parzony, wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 % 30 kg 41. szynka konserwowa PN-A-82007 szynka konserwowa wieprzowa, formowana w kształcie bloku, wyrób parzony grubomielony, zawartość mięsa wieprzowego min. 55 % 60 kg 42. szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007 szynka wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 % 50 kg 43. szynka wiejska PN-A-82007 skład: mięso szynki wieprzowej 75 %, z cienką warstwą tłuszczu, wędzony , parzony 50 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wysokość udzielonego rabatu na pozostałe produkty
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach