Przetargi.pl
Dostawa mięsa i jego przetworów dla Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie

Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie ogłasza przetarg

  • Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. 1 Maja 62
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 717 20 26 , fax. 75 717 23 96
  • Data zamieszczenia: 2011-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie
    ul. 1 Maja 62 62
    58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
    tel. 75 717 20 26, fax. 75 717 23 96
    REGON: 14273254600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i jego przetworów dla Centrum Usług Logistycznych Zespół Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Centrum Usług Logistycznych Zespołu Ośrodków Szkoleniowo-Wypoczynkowych w Szklarskiej Porębie. Dostawy objęte przedmiotem zamówienia winny być świadczone niezależnie od warunków pogodowych, codziennie, na telefoniczne zgłoszenie Zamawiającego. Dopuszcza się złożenie zamówienia faksem lub e-mailem. Zamówienie realizowane ma być na drugi dzień po telefonicznym zamówieniu towaru przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego. Dostarczanie przedmiotu zamówienia winno odbywać się na ryzyko i koszt własny wykonawcy, własnym specjalistycznym transportem zgodnie z obowiązującym prawem i zasadami dobrej praktyki higienicznej. Wszelkie koszty wydania przedmiotu umowy, w szczególności koszty opakowania, przesyłania, załadunku, rozładunku i ubezpieczenia ponosi Wykonawca. Dostawa następować będzie w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 15:00. Dostarczany asortyment musi być świeży i spełniać wymogi jakościowe dotycząc wytwarzania, przechowywania i transportu produktów żywnościowych w systemie kontroli HACCP. Wszystkie wyroby objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) muszą posiadać czytelne, trwałe metki z nazwą producenta, datą produkcji, wagą, datą przydatności do spożycia i nazwą dostarczonego wyrobu. Wymagane terminy przydatności do spożycia: mięso świeże w terminem przydatności min. 3 dni, mięso pakowane próżniowo z terminem przydatności min. 7 dni, wędliny pakowane próżniowo z terminem przydatności do spożycia min. 10 dni. NAZWA TOWARU NORMA OPIS SZACUNKOWA WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA W KG 1. karkówka wieprzowa bez kości, PN-86/A-82002, całkowicie odkostniona, słonina całkowicie zdjęta, 1440 kg 2.łopatka wieprzowa bez kości, PN-86/A-82002, mięso odtłuszczone, całkowicie odkostnione, 1920 kg 3. podgardle surowe, PN-86/A-82002, mięso odkostnione, 120 kg 4. schab z kością i polędwicą, PN-86/A-82002, słonina ze schabu zdjęta, 1800 kg 5. żeberka wieprzowe mięsne ,PN-86/A-82002, żeberka o niewielkim przeroście tłuszczowym, zawartością min. 5 cm mięsa nad kością, 600 kg 6. boczek surowy chudy, PN-86/A-82002, nie mrożony spełniający wymagania normy, 60kg 7. kurczak świeży cały, PN-92/A-86521, waga jednostkowa ok. 1,5 kg - 2,5 kg, 60 kg 8. filet z piersi z kurczaka świeżego, PN-92/A-86521, płaty pojedyncze lub podwójne, bez przylegającej skóry, 1200 kg 9. udka kurczaka świeże, PN-92/A-86521, pałka z udźcem bez korpusu waga 250-300 g., 960 kg 10. porcje rosołowe z kurczaka, PN-92/A-86521, porcja rosołowa z szyją, 480 kg 11. skrzydełka z kurczaka, PN-92/A-86521, skrzydełka z kawałkiem mięsa z przeznaczeniem na grilla, 420 kg 12. wołowina pieczeniowa, PN-88/A-82003, wołowina ekstra zrazowa bez kości, może być antrykot wołowy bez kości, 300kg 13. filet drobiowy faszerowany, PN-92/A-86521, Rolada z fileta drobiowego faszerowana , zawartość mięsa drobiowego: min. 50%, 180kg 14. szynka z indyka, PN-92/A-86521, może być polędwica z indyka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 %, 180 kg 15. polędwica drobiowa, PN-92/A-86521 Polędwica z kurczaka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 %, 120kg 16. szynka drobiowa, PN-A-82007, podwędzana, wyprodukowana z surowca drobiowego grubo rozdrobnionego, z dodatkiem przypraw, gotowana, nieprasowana, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 %, 180 kg 17. wędzonka indycza, PN-92/A-86521, pierś z indyka, nie mielona, wędzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 60 %, 120 kg 18. parówka drobiowa podwędzana, PN-92/A-86521, Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 30 %, 360 kg 19. serdelki drobiowe, PN-92/A-86521, Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min 30 %, długość do 9 cm., 480kg 20. galantyna z drobiu, PN-92/A-86521, mięso drobiowe w galarecie, formowane w formie rolady, zawartość mięsa drobiowego: min. 50 %, 180 kg 21. pasztet pieczony drobiowy, PN-92/A-86521, pasztet pieczony z mięsa drobiowego, pieczony w piecu w foremkach, zawartość mięsa drobiowego min. 60%, 180 kg 22. baleron gotowany, PN-A-82007, wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 70 %, 300 kg 23. boczek wędzony, PN-A-82007, łuskany, parzony, chudy, spełniający normę tłuszczu dla boczku bez żeberek, zawartość mięsa wieprzowego: min. 80 %, 360kg 24. kiełbasa biała parzona , PN-A-82007 , Parzona, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 120 kg 25. kiełbasa biała surowa, PN-A-82007, Surowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 120 kg 26. kiełbasa krakowska parzona, PN-A-82007, grubo rozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa min. 70 %, 600kg 27. kiełbasa śląska , PN-A-82007, kiełbasa średniorozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 40 %, kalibrowana na 100-130 g., 840 kg 28. kiełbasa szynkowa, PN-A-82007, kiełbasa grubo rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 65 %, 600 kg 29.łopatka gotowana, PN-A-82007, porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 50 %, 180 kg 30. ogonówka, PN-A-82007, porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 70 %, 420kg 31. pieczeń a ala kaczka, PN-A-82007, mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa, pieczona, zawartość mięsa min. 20 %, 120 kg 32. parówki wieprzowe, PN-A-82007, Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min 30 %, 840 kg 33. pasztet pieczony wieprzowy, PN-A-82007, mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa wieprzowego pieczona, zawartość mięsa min. 60 %, 120 kg 34. polędwica sopocka, PN-A-82007, wyrób wieprzowy o zachowanej strukturze tkankowej, parzony, wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 %, 240kg 35. szynka konserwowa, PN-A-82007 szynka konserwowa wieprzowa, formowana w kształcie bloku, wyrób parzony grubomielony, zawartość mięsa wieprzowego min. 55 %, 720kg 36. szynka wieprzowa gotowana, PN-A-82007, szynka wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 %, 300kg 37. szynka wiejska, PN-A-82007, skład: mięso szynki wieprzowej 75 %, z cienką warstwą tłuszczu, wędzony , parzony, 300 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Rabat udzielony na pozostałe asortyment nie wyszczególniony w formularzu cenowym
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.olimp-rzemieslnik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach