Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg
- Adres: 22-400 Zamość, ul. Okrzei 14
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
- Data zamieszczenia: 2011-12-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
ul. Okrzei 14 14
22-400 Zamość, woj. lubelskie
tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
REGON: 00065460600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięs i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Kiełbasa zwyczajna 4500 kg. 2. Kiełbasa mortadela 4500 kg. 3. Kiełbasa szynkowa 500 kg. 4. Kiełbasa krakowska 500 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa 4500 kg. 6. Parówki drobiowe (cienkie) 800 kg. 7. Parówki wieprzowe (cienkie) 4500 kg. 8. Kiełbasa pasztetowa 4000 kg. 9. Salceson biały (włoski) 4000 kg. 10. Mielonka drobiowa (prasowana) 4500 kg. 11. Konserwa turystyczna (puszka z samootwieraczem) 3500 kg. 12. Kaszanka 3000 kg. 13. Polędwica drobiowa (formowana) 450 kg. 14. Pasztet drobiowy (blok) 600 kg. 15. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) 3000 kg. 16. Boczek surowy bez kości 700 kg. 17. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) 500 kg. 18. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) 4500 kg. 19. Flaki wołowe krojone (mrożone - suche) 2000 kg. 20. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) 400 kg. 21. Mięso wołowe II klasa, gulaszowe (mrożone) 3500 kg. 22. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) 4000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od od pobierania wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2016-04-07 - Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2016-02-17 - Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2016-01-19 - Dostawy produktów wieprzowych: wędlin, konserw mięsnych i pasztetów
Dodano: 2015-12-03 - cykliczne dostawy mięsa i wędlin na bieżące potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2015/2016
Dodano: 2015-08-13 - Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2015-04-08 - Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2015-03-05 - Dostawa mięs, wędlin i konserw do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2015-01-05 - cykliczne dostawy mięsa i wędlin na bieżące potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2014/2015
Dodano: 2014-08-18 - Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2014-01-17