Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
- Data zamieszczenia: 2016-02-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Prosta 33 33
21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
REGON: 00032090500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej (jednostka budżetowa)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 450kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 1500kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 3000kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 300kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2400kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg15. Salceson czarny - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1300kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1500kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1600kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 20. Blok drobiowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 21. Szynka drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 300kg 22. Rolada drobiowa- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180 kg 23. Szynka wieprzowa gotowana - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 24. Pasztet domowy pieczony -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1600kg 25.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1200kg 26.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 2200kg 27.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe) mrożona-zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 300kg 28.Wieprzowina kl. II b/k(mięso gulaszowe)-zgodnie z PN-86/A-82002 gat I CPV 15131400-9 - 3000kg 29. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1300 kg 30.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 120kg 31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86/A-82004 gat I CPV 15131400-9 - 1300kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18?C. Gat. I CPV 15112000-6 - 3600kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie wymagane jest wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2016-01-19 - Dostawy produktów wieprzowych: wędlin, konserw mięsnych i pasztetów
Dodano: 2015-12-03 - cykliczne dostawy mięsa i wędlin na bieżące potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2015/2016
Dodano: 2015-08-13 - Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego we Włodawie
Dodano: 2015-04-08 - Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2015-03-05 - Dostawa mięs, wędlin i konserw do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2015-01-05 - cykliczne dostawy mięsa i wędlin na bieżące potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2014/2015
Dodano: 2014-08-18 - Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
Dodano: 2014-01-17 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2013-12-04