Zakład Karny w Przytułach Starych ogłasza przetarg
- Adres: 07-411 Rzekuń, Przytuły Stare
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 29 764 42 22 , fax. 29 764 89 29
- Data zamieszczenia: 2019-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przytułach Starych
Przytuły Stare
07-411 Rzekuń, woj. mazowieckie
tel. 29 764 42 22, fax. 29 764 89 29
REGON: 14628308000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa konserw i tłuszczów do Zakładu Karnego w Przytułach Starych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zad.1 Paprykarz szczeciński waga netto 330 g 15243000-3 kg 3 000 Paprykarz szczeciński waga netto 130 g 15243000-3 kg 400 Sałatka rybna 330 g 15240000-2 Kg 2 000 Zad.2 Konserwa mięsna waga netto 300 g 15131000-5 kg 3 000 Pasztet drobiowy waga netto 130 g 15131310-1 kg 400 Pasztet drobiowy waga netto 300 g 15131310-1 kg 3 000 Zad.3 Ryba mrożona 15221000-3 kg 1 000 Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej 15235000-4 kg 2 500 Burgery rybne 15200000-0 kg 4 500 Zad.4 Olej roślinny 15411100-3 l 5 000 Margaryna roślinna do smarowania pieczywa 15431000-8 kg 20 000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15243000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną