Przetargi.pl
Dostawa konserw i tłuszczów

Zakład Karny w Przytułach Starych ogłasza przetarg

  • Adres: 07411 Rzekuń, Przytuły Stare
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 29 764 42 22 , fax. 29 764 89 29
  • Data zamieszczenia: 2018-04-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przytułach Starych
    Przytuły Stare
    07411 Rzekuń, woj. mazowieckie
    tel. 29 764 42 22, fax. 29 764 89 29
    REGON: 14628308000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa konserw i tłuszczów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Paprykarz szczeciński- waga netto 330 g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg Paprykarz szczeciński- waga netto 130g. Konserwa rybna sterylizowana. W puszkach z otwieraczem lub alu.,nomenklatura CPV:15243000-3, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg Sałatka rybna- waga netto 330 g Produkt rybny sterylizowany. W puszkach z otwieraczem lub alu. ,nomenklatura CPV:15240000-2, PN:-A-86763:1991/Az4:2001 Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 2 000 kg Konserwa mięsna- waga netto - 300 g. Konserwa sterylizowana. Mielonka wysoko wydajna. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131000 – 5, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000 kg Pasztet drobiowy- waga netto :130 g Pasztet drobiowy Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 150 kg Pasztet drobiowy- waga netto: -300g. Pasztet drobiowy. Konserwa sterylizowana drobiowa. W puszkach z otwieraczem lub alu. Nomenklatura: CPV- 15131310 – 1, Konserwa po otwarciu powinna mieć smak i zapach „świeży”, lecz charakterystyczny dla użytych składników; niedopuszczalny smak przypalony, zjełczały, gorzki lub inny obcy. Konserwy nie mogą wykazywać bombażu, puszki nie powinny być pogięte, zardzewiałe, nie mogą wykazywać plam lub zanieczyszczeń. Na opakowaniach konserw powinna znajdować się etykieta(lub nadruk litograficzny) podająca: nazwę konserwy nazwę zakładu produkcyjnego, skład surowcowy, sposób przechowywania. Puszki metalowe powinny być zabezpieczone przed korozją. 3 000kg Ryba mrożona: mintaj tusza lub dorsz bałtycki tusza (Gadus morhua callarias) albo miruna tusza- nomenklatura CPV: 15221000-3, PN-A-86753:1996 Tusza bez glazury, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 1 000 kg Śledź w płatach solony lub marynowany w zalewie octowej- nomenklatura CPV: 15235000-4, opakowanie jednostkowe do 5 kg., waga 1 szt. płat od 100 do 200 g odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 2 500 kg Burgery rybne (kotlety rybne) panierowane mrożone- nomenklatura CPV: 15200000-0, PN-A-86772:1985. Waga 1 szt. od 0,060 kg do 0,080 kg, odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 60 dni od daty dostawy. 4 500kg Olej roślinny - nomenklatura kod CPV 15411100-3, Opakowania jednostkowe do 5l, Olej otrzymany z surowego oleju rzepakowego, słonecznika odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 5 000 l Margaryna roślinna do smarowania pieczywa- nomenklatura :kod CPV 15431000-8 Opakowanie jednostkowe do 0,5 kg. Produkt spożywczy w formie plastycznej lub płynnej emulsji, wytwarzany z tłuszczów i olejów jadalnych. Odpowiednio pakowane i oznakowane z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 90 dni od daty dostawy. 20 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15243000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W tym zakresie Zamawiający nie stawia wymogów Wykonawcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach