Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 16 678 92 71 , fax. 16 678 61 31
- Data zamieszczenia: 2022-12-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 16 678 92 71, fax. 16 678 61 31
REGON: 000320360 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA KONSERW I PRZYPRAW DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I – KonserwyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu w części I zamówienia wg zestawienia:1. Paprykarz szczeciński – 120 kg,2. Mielonka drobiowa – 120 kg,3. Pasztet drobiowy – 120 kg,4. Pasztet drobiowy mały – 200 kg,Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do SWZ.Część II – Zupy, sosy, przyprawyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu w części II zamówienia wg zestawienia:1. Rosół warzywny – bulion – 250 kg,2. Cynamon – 2 kg,3. Czosnek granulowany – 5 kg,4. Kminek – 6 kg,5. Ziele angielskie – 6 kg,6. Koperek suszony – 10 kg,7. Liść laurowy – 6 kg,8. Przyprawa do kurczaka – 20 kg,9. Przyprawa do zup – 200 l,10. Przyprawa do mięsa mielonego – 15 kg,11. Majeranek – 6 kg,12. Papryka słodka mielona – 8 kg,13. Pieprz czarny mielony – 8 kg,14. Sos neapolitański – instant – 10 kg,15. Sos gulaszowy – instant – 40 kg,16. Sos pieczarkowy – instant – 40 kg,17. Sos węgierski – instant – 40 kg,18. Sos boloński – instant – 40 kg,19. Barszcz czerwony – 20 kg,20. Zupa pieczarkowa – instant – 40 kg,21. Zupa gulaszowa – instant – 40 kg,22. Zupa ogonowa – instant – 50 kg,23. Kurkuma – 3 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Zamawiający dopuszcza rozwiązania równoważne opisywanym w opisie przedmiotu zamówienia.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-10
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- JEDNORAZOWA DOSTAWA KONSERW I OLEJU ROŚLINNEGO DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE
Dodano: 2024-04-05 - DOSTAWA WARZYW, OWOCÓW I JAJ DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH, KONSERWOWYCH I MROŻONYCH, WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH ORAZ INNYCH PRODUKTÓW MROŻONYCH DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA NABIAŁU DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA PIECZYWA, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIAST DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki w Zespole Placówek Oświatowo-Wychowawczych w Jarosławiu.
Dodano: 2024-02-01 - Dostawa artykułów żywieniowych dla jednostek organizacyjnych Gminy Miejsce Piastowe oraz Zespołu Żłobków Gminy Miejsce Piastowe – „Mleko i produkty mleczne”
Dodano: 2024-01-11 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Stalach w roku 2024
Dodano: 2023-12-11