Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 166789271 , fax. 166786131
- Data zamieszczenia: 2024-06-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 166789271, fax. 166786131
REGON: 000320360 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
"Dostawa artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce" - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I – MargarynaPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części I zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Margaryna do smarowania – 3300 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część II - CukierPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części II zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Cukier biały – 2500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część III – Przetwory owocowePrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części III zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Dżem – 3000 kg,2. Marmolada wieloowocowa – 1200 kg,3. Powidło śliwkowe – 800 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część IV - Produkty sypkie (Makarony, kasze, mąka, ryż)Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części IV zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia poniżej.1. Mąka pszenna – 1000 kg,2. Kasza jęczmienna – 3500 kg,3. Kasza manna – 400 kg,4. Makaron – 5000 kg,5. Ryż – 3500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część V – MrożonkiPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części V zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Mieszanka warzywna – mrożona – 600 kg,2. Marchew z groszkiem – mrożona – 600 kg,3. Marchew – mrożona – 400 kg,4. Burgery rybne – mrożone – 500 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część VI - OgólnospożywczePrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VI zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Wafle ryżowe – bezglutenowe – 15 kg,2. Ocet (10%) – 70 litrów,3. Sól – 800 kg,4. Przecier (koncentrat) pomidorowy – 1300 kg,5. Chrzan tarty konserwowy – 50 kg,6. Herbata granulowana – 140 kg,7. Woda mineralna (1,5 l) – 800 szt,8. Fasola biała „Jaś” – 800 kg,9. Groch łuskany – 400 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część VII - SojaPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VII zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Kotlety sojowe – 400 kg,2. Soja granulat – 300 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ.Część VIII - Zupy, sosy, przyprawyPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części VIII zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Rosół warzywny (bulion) – 300 kg,2. Cynamon – 8 kg,3. Czosnek granulowany – 10 kg,4. Kminek – 8 kg,5. Ziele angielskie – 8 kg,6. Koperek suszony – 20 kg,7. Liść laurowy – 8 kg,8. Przyprawa do kurczaka – 60 kg,9. Przyprawa do zup – 600 l,10. Przyprawa do mięsa mielonego – 40 kg,11. Majeranek – 18 kg,12. Papryka słodka mielona – 26 kg,13. Pieprz czarny mielony – 30 kg,14. Sos neapolitański – instant – 80 kg,15. Sos gulaszowy – instant – 120 kg,16. Sos pieczarkowy – instant – 120 kg,17. Sos węgierski – instant – 50 kg,18. Sos boloński – instant – 100 kg,19. Barszcz czerwony – 60 kg,20. Zupa pieczarkowa – instant – 60 kg,21. Zupa gulaszowa – instant – 80 kg,22. Zupa ogonowa – instant – 120 kg,23. Kurkuma – 9 kg.Część IX - JajaPrzedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy artykułów ogólnospożywczych w części IX zamówienia do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej.1. Jaja – 16000 szt.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Wymagania dotyczące oznakowania:Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem dla danej kategorii produktu.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do niniejszego SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywieniowych dla jednostek organizacyjnych Gminy Miejsce Piastowe oraz Zespołu Żłobków Gminy Miejsce Piastowe – „Mrożone ryby, warzywa i owoce”
Dodano: 2024-05-27 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Piskorowicach-Mołyniach
Dodano: 2024-05-16 - JEDNORAZOWA DOSTAWA KONSERW I OLEJU ROŚLINNEGO DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE
Dodano: 2024-04-05 - DOSTAWA WARZYW, OWOCÓW I JAJ DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH, KONSERWOWYCH I MROŻONYCH, WARZYW I OWOCÓW MROŻONYCH ORAZ INNYCH PRODUKTÓW MROŻONYCH DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA NABIAŁU DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA PIECZYWA, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIAST DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA MIEJSKIEGO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W PRZEMYŚLU W ROKU 2024
Dodano: 2024-02-02 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki w Zespole Placówek Oświatowo-Wychowawczych w Jarosławiu.
Dodano: 2024-02-01