Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg
- Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
- Data zamieszczenia: 2009-10-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
REGON: 00032108100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa konserw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy niżej opisanego asortymentu: 1. konserwa tyrolska 300 g w ilości 2.000 kg, 2. konserwa przysmak śniadaniowy 300 g w ilości 2.000 kg, 3. konserwa boczek mielony 135 g w ilości 200 kg, 4. konserwa szynka drobiowa 110 - 120 g w ilości 200 kg, 5. pasztet mazowiecki 280 - 300 g w ilości 1.500 kg, 6. pasztet drobiowy 130 g - 135 g w ilości 2.000 kg, 7. szprot w pomidorach 170 g w ilości 1.200 kg, 8. szprot w oleju 170 g w ilości 1.000 kg, 9. paprykarz 135 g w ilości 2.000 kg, 10. sałatka śledziowa w ilości 250 kg, 11. sałatka jarzynowa w ilości 250 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: a) posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub posiadają pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie dostarczonych dokumentów. Zamawiający przy ocenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu zastosuje formułę spełnia/ nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie następujących dokumentów: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków w myśl art. 22 ust. 1, oraz że oferent nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1,2 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 223 poz. 1655 z 2007 r. z póź. zm.), 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż sześć miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PRODUKTY WĘDLINIARSKIE INNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-07-19 - dostawa konserw
Dodano: 2016-05-10 - dostawa konserw
Dodano: 2015-09-08 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE INNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-07-08 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-01-21 - dostawa konserw
Dodano: 2014-12-09 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE INNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-07-09 - dostawa konserw
Dodano: 2014-05-06 - dostawa konserw
Dodano: 2013-11-12 - Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.
Dodano: 2013-10-09