Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg
- Adres: 38-623 Uherce Mineralne, Uherce Mineralne
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134 618 346, , fax. 134 618 400
- Data zamieszczenia: 2019-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
Uherce Mineralne 153
38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
tel. 134 618 346, , fax. 134 618 400
REGON: 32108100000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa konserw - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie obejmuje dostawę konserw mięsnych, pasztetów oraz konserw rybnych, powszechnie dostępnych o ustalonych standardach jakościowych, dopuszczonych do obrotu handlowego, dostarczanych sukcesywnie do magazynu Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych: 1. pasztet drobiowy w ilości 2500 kg, 2. mielonka drobiowa w ilości 2500 kg, szynka drobiowa w ilości 1200 kg, 4. paprykarz w ilości 1500 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca zgodnie z art. 24 ust. 11 Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa konserw
Dodano: 2020-10-09 - Dostawa produktów spożywczych: konserw mięsnych i rybnych.
Dodano: 2020-04-29 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU W PAKIECIE I, MAKARONY W PAKIECIE II ORAZ SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2020-02-07 - Dostawa konserw
Dodano: 2019-09-10 - dostawa konserw
Dodano: 2018-09-17 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE INNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-08-08 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU W PAKIECIE I, MAKARONY W PAKIECIE II ORAZ SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-01-29 - Sukcesywne dostawy konserw mięsnych i rybnych do punktów handlowych PIGB CARPATII
Dodano: 2017-11-24 - Dostaw konserw
Dodano: 2017-01-25 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów handlowych PIGB CARPATII konserw, przetworów mięsnych, konserw rybnych oraz produktów podobnych
Dodano: 2016-11-21