Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg
- Adres: 31-951 Kraków, os. Zgody 18
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6460303, 6460100 , fax. 012 6460199
- Data zamieszczenia: 2010-07-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej
os. Zgody 18 18
31-951 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6460303, 6460100, fax. 012 6460199
REGON: 00017342700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sapsp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Straż Pożarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa jarzyn przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa jarzy przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Zmawiający dołącza do SIWZ, jako załącznik 1. Zapotrzebowanie na jarzyny przez 1-go roku: 1. Ziemniaki 40 000 kg 2. Cebula 3 200 kg 3. Pory 350 kg 4. Marchewka 3 800 kg 5. Pietruszka obcinana 900 kg 6. Seler 900 kg 7. Buraki 3 200 kg 8. Kapusta biała 550 kg 9. Kapusta czerwona 1 200 kg 10. Kapusta pekińska 1 700 szt. 11. Kapusta kiszona 2 600 kg 12. Kalafior 600 szt. 13. Kapusta włoska 100 szt. 14. Czosnek 30 kg Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym. Podane ilości jarzyn stanowią wielkość szacunkową i zostały obliczone na podstawie roku (2009). Faktyczne zapotrzebowanie zależne będzie od ilości osób żywionych przez Szkołę Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. W związku z tym nie ma możliwości określenia minimalnych i maksymalnych ilości jarzyn, które zostaną zakupione u Wykonawcy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Przystępując do przetargu Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 1.000,00 zł. (słownie: jeden tysiąc zł. 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sapsp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców sezonowych
Dodano: 2016-06-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę ziemniaków dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę ziemniaków dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę ziemniaków dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
Dodano: 2015-09-15 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2015-09-08 - Dostawa warzyw i owoców sezonowych
Dodano: 2015-06-08 - 11/SM/2015 - DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW GRUPY II
Dodano: 2015-04-23 - 53/SM/2014 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2014-11-21 - Dostawa warzyw i owoców - ZP-271-10/PN10/14
Dodano: 2014-09-23 - Dostawa warzyw i owoców sezonowych - ZP-271-6/PN6/14
Dodano: 2014-05-29 - 53/SM/2013 - Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2013-11-26 - Dostawa warzyw i owoców - ZP-271-14/PN14/13
Dodano: 2013-10-02