Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Krasnymstawie ogłasza przetarg
- Adres: 22300 Krasnystaw, ul. Zamkowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 82 576 37 55, , fax. 82 576 37 55
- Data zamieszczenia: 2017-08-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Krasnymstawie
ul. Zamkowa 1
22300 Krasnystaw, woj. lubelskie
tel. 82 576 37 55, , fax. 82 576 37 55
REGON: 16585000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zspnr1-krasnystaw.edu.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa instalacja i uruchomienie (postawienie w stan gotowości) fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia pracowni gastronomicznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa na adres Zamawiającego, instalacja i uruchomienie (postawienie w stan gotowości) fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia pracowni gastronomicznej na potrzeby Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Krasnymstawie w związku z realizowanym projektem „Nowa Szkoła Zawodowa” współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 12 – Edukacja, kwalifikacje i kompetencje, Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1) zestaw sztućców 2) zestaw garnków 3) zestaw noży kuchennych 4) drobny sprzęt produkcyjny: komplet desek 5) kuchenka indukcyjna 6) pakowarka próżniowa 7) naświetlacz do jaj 8) tace kelnerskie 9) wagi pomiarowe 10) miarki, dzbanek 11) naczynia kuchenne: miski i półmiski kuchenne ze stali nierdzewnej 12) drobny sprzęt kuchenny: tasak; siekacz do mięsa 13) owoskop 14) drobny sprzęt produkcyjny: zestaw tarek do rozdrabniania warzyw i owoców 15) blender 16) drobny sprzęt kuchenny -tłuczek 17) patelnia 18) drobny sprzęt kuchenny -cedzak/durszlak 19) robot kuchenny wieloczynnościowy 20) sous vide - urządzenie do gotowania w niskich temperaturach 21) brytfanna emaliowana 22) zastawa stołowa 23) sokowirówka 24) wózek kelnerski 25) mikser 26) bielizna stołowa 27) kostkarka do lodu 28) podgrzewacze do potraw i talerzy GN1/1 29) pojemnik GN1/1 30) kuchenka mikrofalowa 31) dozowniki i miarki do napojów 32) dystrybutor napojów zimnych 33) elementy dekoracji stołów 34) czajnik bezprzewodowy 35) ceramika żaroodporna: naczynie do zapiekania ceramiczne 36) ceramika żaroodporna: kokilki do zapiekania 37) szkło szerokiego zastosowania: salaterki 38) rozwiązania zapewniające systematyczność utrzymania w czystości bielizny stołowej: pralko-suszarka 39) rozwiązania zapewniające systematyczność utrzymania w czystości bielizny stołowej: stacja do prasowania 40) chłodziarko-zamrażarka 41) zestaw do carvingu -wyposażenie nauczyciela 42) zestaw do carvingu 43) garnek do gotowania ryżu 44) maty bambusowe, pałeczki 45) komplet do spożywania sushi - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wzór umowy (stanowiący Załącznik nr 5 do SIWZ) zaparafowany przez Wykonawcę, odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 Ustawy PZP, dokumenty, z których wynikać będzie że osoba/osoby podpisująca/podpisujące ofertę jest/są upoważnione do reprezentowania Wykonawcy w postępowaniu i zaciągania zobowiązań w wysokości odpowiadającej cenie oferty (w przypadku jeżeli nie wynika to z odpisów)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2021-02-01 - Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2020-10-26 - „Dostawę i montaż wyposażenia w ramach zadania Rozbudowa (dobudowanie) i przystosowanie stołówki w ZS im. Stanisława Staszica w Wysokiem”
Dodano: 2020-09-11 - Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2020-09-08 - Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2020-08-25 - Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2020-08-05 - Zakup i dostawa wyposażenia dla Zespołu Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku w ramach realizacji projektu „Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu – III Edycja”
Dodano: 2020-07-08 - DOSTAWA, MONTAŻ, URUCHOMIENIE KOMÓR I SZAF CHŁODNICZYCH W BUDYNKU KUCHNI SZPITALNEJ „E-13” PRZY UL. RADZIWIŁŁOWSKIEJ 13 W LUBLINIE WRAZ Z PRZESZKOLENIEM PERSONELU W RAMACH PROGRAMU WIELOLETNIEGO NA LATA 2016-2022 „PRZEBUDOWA I ROZBUDOWA SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO SZPITALA KLINICZNEGO NR 1 UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W LUBLINIE“
Dodano: 2019-07-31 - Zakup i dostawa wyposażenia do pracowni szkolnych z kierunków zawodowych objętych wsparciem w projekcie Mistrzostwo w Zawodzie Kluczem do Sukcesu - II Edycja
Dodano: 2019-05-30 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia pracowni gastronomicznych dla szkoły zawodowej z terenu Powiatu Włodawskiego.
Dodano: 2019-05-24