Przetargi.pl
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Krzywoustego 11 w kutnie

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 99-300 Kutno, ul. Bolesława Krzywoustego 11
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 24 253 64 32 , fax. 24 253 64 32
  • Data zamieszczenia: 2011-05-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Bolesława Krzywoustego 11 11
    99-300 Kutno, woj. łódzkie
    tel. 24 253 64 32, fax. 24 253 64 32
    REGON: 00473964700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.dps.powiatkutnowski.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorządu Terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Krzywoustego 11 w kutnie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Załącznik nr 1. Wykaz produktów będących przedmiotem zamówienia część 1: mięso i wędliny wieprzowe, Lp., Nazwa produktu Jednostka miary Ilość* 1 szynka wędzona 100kg, 2 ogonówka 60kg, 3 baleron wędzony 80kg, 4 wędzonka krotoszyńska 60kg, 5 boczek wędzony 100kg, 6 polędwica sopocka 50 kg, 7 szynka tyrolska (w bloku) 80kg, 8 kiełbasa szynkowa 150kg, 9 kiełbasa krakowska 100kg, 10 kiełbasa zielonogórska 60kg, 11 kiełbasa tatrzańska 60kg, 12 kiełbasa śląska 60kg, 13 kiełbasa wiejska 150kg, 14 kiełbasa zwyczajna 150kg, 15 kiełbasa jałowcowa 50kg, 16 kiełbasa biała surowa 150kg, 17 kiełbasa mortadela 150kg, 18 kiełbasa parówkowa 250kg, 19 salceson 100kg, 20 kaszanka 200kg, 21 pasztetowa 100kg, 22 pasztet 100kg, 23 czarne 150kg, 24 schab b/k 80kg, 25 schab z/k 120kg, 26 karczek b/k 80kg, 27 mięso od szynki b/k 100kg, 28 łopatka b/k 200kg, 29 żeberka (paski) 150kg, 30 mięso mielone 400kg, 31 brzuch b/ż 100kg, 32 golonki 150kg, 33 nogi 100kg, 34 ozory 150kg, 35 słonina 160kg, 36 podgardle 50kg, 37 kości schabowo - karkowe 350kg, 38 kości wędzone 50kg, 39 wołowina kl. I 60kg, 40 antrykot 250kg, 41 gulasz angielski 300g 150 sztuk, 42 szynka gospodarza 110g 300 sztuk, 43. konserwa turystyczna 300g 300 sztuk, 44 pasztet mięsny 300g 150 sztuk. Załącznik nr 2 część 2: mięso i wędliny drobiowe , Lp., Nazwa produktu Jednostka miary Ilość* 1 kurczak świeży 500kg, 2 filet świeży z kurczaka, piersi 200kg, 3 noga z kurczaka 50kg, 4 udo z kurczaka 200kg, 5 podudzie z kurczaka 150kg, 6 skrzydełka z kurczaka 150kg, 7 serca drobiowe z kurczaka 50kg, 8 żołądki drobiowe z kurczaka 200kg, 9 wątróbka drobiowa z kurczaka 200kg, 10 porcje rosołowe 350kg, 11 szynka drobiowa 150kg, 12 baleron drobiowy 150kg, 13 polędwica drobiowa 150kg, 14 parówki drobiowe 150kg, 15 salceson drobiowy 130kg, 16 pasztetowa drobiowa 100kg, 17 pasztet drobiowy z kurczaka 100kg, 18 pieczeń drobiowa 100kg, 19 kurczak faszerowany 100kg, 20 szynka mielonka drobiowa 50kg, 21 kiełbasa cienka drobiowa 100kg, 22 kiełbaski cienkie drobiowe 50kg, 23 pasztet drobiowy 135g 500 sztuk * podane w kolumnie ilość wielkości produktów są wartościami szacunkowymi. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, na poszczególne części zamawianego asortymentu: Część 1: sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin wieprzowych Część 2: sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin drobiowych. Wykonawca może złożyć ofertę zarówno na część 1 i część 2 zamówienia - Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium przez Wykonawców

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dps.powiatkutnowski.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach