Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Adama Mickiewicza 34
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 6732153, 6732087 , fax. 016 6763271
- Data zamieszczenia: 2012-10-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej
ul. Adama Mickiewicza 34 34
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 016 6732153, 6732087, fax. 016 6763271
REGON: 65018683700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej. - mięso z indyka gulaszowe - trybowany udziec gat. I - 450 kg - filety drobiowe świeże - 450 kg - filety z indyka świeże - 350 kg - udka z kurczaka - noga - 1200 kg - kiełbasa zwyczajna z indyka bez dodatków wieprzowych - 500 kg - mielonka drobiowa - 150 kg - parówki drobiowe cienkie bez dodatków wieprzowych - 800 kg - polędwica drobiowa bez dodatków wieprzowych - 300 kg - szynka z piersi indyka bez dodatków wieprzowych - 400 kg - pasztet drobiowy taki jak Profi w op. 120g-150g - 400 kg - szynka drobiowa firmowa taka jak Werbliński w op. 110g - 200 kg - kiełbasa krakowska drobiowa bez dodatków wieprzowych - 400 kg - serdelki z indyka bez dodatków wieprzowych - 100 kg - szynka drobiowa miodowa bez dodatków wieprzowych - 400 kg - polędwica drobiowa sopocka bez dodatków wieprzowych - 250 kg Zamawiający wymaga aby: a. Wykonawca dostarczał towar partiami w terminie 1 dnia od daty telefonicznego lub za pośrednictwem faxu zgłoszenia zamówienia, do siedziby Zamawiającego, b. Zamówienia realizowane były przeciętnie trzy razy w tygodniu, c. Wykonawca dostarczał drób i artykuły drobiowe odpowiadające obowiązującym normom jakościowym dla gatunku I w asortymencie oraz obowiązującym normom określonym w normach polskich i branżowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo wprowadzenia, w sytuacjach szczególnych, korekty ilościowej i asortymentowej zamówienia najpóźniej do godz. 8.00 w dniu dostawy. Dostawa następować będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy, jego własnym transportem, do siedziby Zamawiającego. W dniu podpisania umowy Wykonawca przekaże Zamawiającemu dokument (zaświadczenie) stwierdzający fakt ciągłego i bezpośredniego nadzoru Wykonawcy przez powiatowego lekarza weterynarii. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121203
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2011-10-05 - Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2010-11-10 - Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2009-11-02