Szkoła Podstawowa Nr 209 ogłasza przetarg
- Adres: 01-840 Warszawa, ul. Reymonta 25
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 663 55 69 , fax. 22 663 55 69
- Data zamieszczenia: 2011-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 209
ul. Reymonta 25 25
01-840 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 663 55 69, fax. 22 663 55 69
REGON: 01041485700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp209.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Publiczna Szkoła Podstawowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa do Szkoły Podstawowej Nr 209 w Warszawie, 01-840 Warszawa, ul. Reymonta 25 artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa do Szkoły Podstawowej Nr 209 w Warszawie, 01-840 Warszawa, ul. Reymonta 25 artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej z podziałem na 5 części: Część I. - Mięso, wyroby wędliniarskie w tym wędliny krojone, sery żółte i topione, pieczywo, desery mleczne. Część II. - Artykuły spożywcze sypkie, tłuszcze, mleko i przetwory mleczne, przetwory. i mrożonki owocowo-warzywne, ryby mrożone, napoje, soki, słodycze. Część III. - Świeże wyroby ciastkarskie. Część IV. - Świeże wyroby garmażeryjne. Część V. - Warzywa, owoce, jaja. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części określa Załącznik nr 1 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane wniesienie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp209.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na dwie części.
Dodano: 2016-06-10 - Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na dwie części.
Dodano: 2016-05-16 - Zakup i dostawa owoców i warzyw oraz jaj dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
Dodano: 2016-05-04 - Dostawy owoców i warzyw na potrzeby Kompleksu Recepcyjno-Wypoczynkowego w Łańsku
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa świeżych warzyw i owoców, warzyw przetworzonych, ziemniaków obranych oraz przetworów owocowo - warzywnych. Część 1 - Świeże warzywa i owoce, Część 2 - Warzywa przetworzone, Część 3 - Ziemniaki obrane, Część 4 - Przetwory owocowo - warzywne
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy owoców i warzyw na potrzeby Kompleksu Recepcyjno-Wypoczynkowego w Łańsku
Dodano: 2015-12-11 - Dostawa warzyw i owoców dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Płocku w 2016 r.
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa warzyw i owoców dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2015-10-21 - Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na dwie części.
Dodano: 2015-05-27 - Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na dwie części.
Dodano: 2015-05-08