Przetargi.pl
Dostawa do stołówki szkolnej przy Publicznym Gimnazjum w Szepietowie asortymentów mięsnych w podanych ilościach

Gmina Szepietowo ogłasza przetarg

  • Adres: 18-210 Szepietowo, ul. Główna 6
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 4760132, 4760133 , fax. 086 4760110
  • Data zamieszczenia: 2009-08-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Szepietowo
    ul. Główna 6 6
    18-210 Szepietowo, woj. podlaskie
    tel. 086 4760132, 4760133, fax. 086 4760110
    REGON: 00054494100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szepietowo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa do stołówki szkolnej przy Publicznym Gimnazjum w Szepietowie asortymentów mięsnych w podanych ilościach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa asortymentów mięsnych do stołówki szkolnej.
    2. Zapotrzebowanie na ilości (kg) poszczególnych asortymentów:
    a) Boczek surowy - 90 kg;
    b) Boczek wędzony - 130 kg;
    c) Filet z kurczaka - 750 kg;
    d) Karkówka wieprzowa b/k - 290 kg;
    e) Kiełbasa toruńska - 190 kg;
    f) Kurczak ćwiartka - 790 kg;
    g) Kurczak surowy - 350 kg;
    h) Łopatka wieprzowa b/k - 680 kg;
    i) Schab b/k - 670 kg;
    j) Szynka wieprzowa b/k - 530 kg;
    k) Kiełbasa biała surowa - 190 kg.
    Razem: 4.660 kg
    3. Produkty nie mogą być mrożone i muszą spełniać wszystkie wymogi, dopuszczające je do wykorzystania w stołówce szkolnej.
    4. W ofercie należy podać łączną cenę brutto za wszystkie asortymenty z wyszczególnieniem ceny brutto za 1 kg każdego asortymentu.
    5. Termin płatności za każdą dostarczoną partię asortymentów mięsa - 14 dni od daty dostawy i otrzymania faktury.
    6. Dostawa produktów do stołówki szkolnej odbywa się na koszt dostawcy.
    7. Dostawa poszczególnych partii asortymentów mięsa będzie odbywała się w porozumieniu, co do ilości i rodzaju, z intendentem stołówki
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ustawy
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ustawy (zał. Nr 2).
    2. Aktualny odpis lub kserokopia z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ug-szepietowo.pbip.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach